De lägsta priserna för din vistelse
113 US$
Se erbjudande
Expedia.com
Booking.com
Algotels
Travelocity
Prestigia.com117 US$
Visa alla 19 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 30 januari 2023

Fantastiskt hotel med fin utsikt,sköna sängar och rent överallt. Bästa service, bemötande, supergod mat med toast skagen och ryggbiffen var så gott, så en stor eloge til kockarna både middag och till frukostCentralt läge och nära til centrum.Brevid hotellet ligger en ica affär och mc donalds så allt var så praktisk nära med.Snyggt i foajen,baren och mysig resturang. Lugnt och behaglig miljö.

Tack LineogMagnus
Towe Bygde, Gästservice/reception på Best Western Plus Hotel Plaza, svarade på det här omdömetSvarade 2 februari 2023

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad glada vi blir :) Önskar dig välkommen tillbaka till oss. /Towe, receptionschef

Omdömet skrevs 30 januari 2023

Trevligt bemötande, mycket god och vällagad mat, trevlig och kunnig serveringspersonal.
Mysig lobby med goda möjligheter till avkoppling.
Perfekt läge mitt i stan och nära till järnvägsstation, bra parkeringsmöjligheter om du kommer med bil

Tack sverreplatta

Hej! Tusen tack för dina fina ord, du är varmt välkommen tillbaka till oss! /Towe, receptionschef

Omdömet skrevs 25 januari 2023 från mobil enhet

Rymligt & välstädat rum, trevligt bemötande. Men kallt på rummet, dragit från både fönster och ventilation, minimal dusch, ingen golvvärme och trasig handdukstork. Trevligt gym med fantastisk utsikt, dock utan löpband? Mycket begränsat matutbud i restaurangen, inga lättare rätter som t.ex. sallad eller soppa.

Rumstips: Gott om restauranger inom gångavstånd
Restyp: Reste i arbetet
Tack Frida O

Hej Frida, tack för din feedback. Vad roligt att du gillade rummet och servicen från vår personal. Vi tar med dina synpunkter du lämnat också, vi har precis gjort om vår meny i restaurangen med fler rätter och ett större utbud. Önskar dig en fin dag. /Towe, receptionschef

Omdömet skrevs 15 januari 2023

Åt 3 rätters i hotellets resturang och det var bland det godaste vi ätit. Vilken klass och vilken enormt bra service,lugn och skön miljö också i restaurangen. Men verkligen mat i toppklass, väl värt ett besök

Tack carinasoderman

Tusen tack Carina! Wow så glada vi blir. Välkommen tillbaka och tack för att du delar med dig. /Towe, receptionschef

Omdömet skrevs 9 januari 2023

Fräscht hotell med stort fint rum. Något mjuk säng men det är ju en smaksak. Bra läge. Fin relax som jag dock inte besökte denna gång. Härligt med bar högst upp. Bra frukost, det enda negativa var kaffet som var beskt.

Tack idaberner

Hej Ida, tusen tack! Varmt välkommen tillbaka till oss. /Towe, receptionschef