Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.
Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Är du ute efter de lägsta hotellpriserna? Då har du kommit till rätt ställe. Vi kontrollerar över 200 webbplatser åt dig.

“Sängar” 4 av 5 bubblor
Omdöme om Clarion Collection Hotel Etage

Bästa priser för 
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 4 sidor till!
Clarion Collection Hotel Etage
Rankad som nummer 3 av 16 hotell i Västerås
Certificate of Excellence
Huddinge, Sverige
1 omdöme
“Sängar”
4 av 5 bubblor Omdömet skrevs för 1 vecka sedan

För mjuka sängar. Bättre med två madrasser i sängarna nu gungar det som sjutton när en rör på sig.
Läget är toppen på hotellet gåavstånd till centrum och centralstationen är nästan utanför dörren.
Väldigt service minded personal alla.

  • Bodde där i Januari 2017, reste som ett par
    • 5 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Läge
    • 3 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 5 av 5 bubblor
      Rum
    • 5 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com

Till hjälp?
Tack P9923CCmonicar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme

311 omdömen från resenärer

Medlemsbetyg
    134
    101
    47
    14
    15
Se omdömen för
53
90
11
121
Betygsöversikt
  • Läge
  • Sovkvalitet
    4 av 5 bubblor
  • Rum
    4 av 5 bubblor
  • Service
  • Standard
    4 av 5 bubblor
  • Renlighet
Tips från resenärer hjälper dig att välja rätt rum.   Rumstips (10)
Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Franska först
  • Grekiska först
  • Indonesiska först
  • Italienska först
  • Norska först
  • Portugisiska först
  • Ryska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Falun, Sverige
1 omdöme
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs för 1 vecka sedan

Ett mindre hotell där service verkar vara prio 1. Fantastisk personal och ett väldigt hemtrevligt. Rekommenderar detta hotell starkt och att det ligger mitt i centrum gör detta till det självklara valet.

  • Bodde där i Januari 2017, reste med familjen
    • 4 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Läge
    • 5 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 4 av 5 bubblor
      Rum
    • 5 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com

Till hjälp?
Tack gerharda2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Västerås, Sverige
2 omdömen
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs för 2 veckor sedan från mobil enhet

Väldigt trevligt hotell mitt i Västerås, otroligt bra service av receptionen .
Det mesta som man behöver ligger på promenadavstånd tex restauranger och barer. Om man ska bo i Västerås så är detta ett passande val

Bodde där i December 2016, reste i arbetet
Till hjälp?
Tack stjernberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Västerås, Sverige
1 omdöme
4 av 5 bubblor Omdömet skrevs för 3 veckor sedan

Bekvämt och bra så centralt det går. Trevligt med hyfsad mängd ekologisk mat och bra och vänlig betjäning. Aningen korta sängar i ett standardrum för långa personer. Lite krångligt med bilen (parkera inte under träden utanför stadshuset!!!), men perfekt om man hade kommit med tåg.

  • Bodde där i December 2016, reste med familjen
    • 5 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Läge
    • 4 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 4 av 5 bubblor
      Rum
    • 5 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com

Till hjälp?
Tack tobiasl226
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Stockholm, Sverige
Nivå Skribent
4 omdömen
4 omdömen om hotell
1 av 5 bubblor Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Bokar man superior rum så förväntar man sig ett rum som är lite större än en dubbelsäng.
Rummet var också så slitet så jag tror att jag aldrig har haft så dåligt på Quality eller Comfort ens.
När jag vid utcheckningen frågade om jag verkligen hade fått superior rum så fick jag till svar att det var deras finaste och senast renoverade rum jag hade fått.
Läget är ju centralt med sina för och nackdelar, Hotellet är dåligt ljud isolerat så när bussar passerar på nätterna så vaknar man varje gång.

  • Bodde där i December 2016, reste i arbetet
    • 1 av 5 bubblor
      Standard
    • 2 av 5 bubblor
      Läge
    • 2 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 1 av 5 bubblor
      Rum
    • 1 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 2 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com

Till hjälp?
Tack Juha T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Västerås, Sverige
1 omdöme
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs december 12 2016

Ett väldigt trevligt hotell med trevlig och kunnig personal. Där det ingår både frukost och kvällsmat.Bra läge mitt i stadskärnan många bra restauranger på gång avstånd även bra shopping i närheten. Rummen håller god standard

  • Bodde där i December 2016, reste som ett par
    • 4 av 5 bubblor
      Standard
    • 4 av 5 bubblor
      Läge
    • 5 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 5 av 5 bubblor
      Rum
    • 5 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com

Till hjälp?
Tack I9440FBthomasp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ransäter
1 omdöme
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs december 12 2016

Otroligt centralt. Otrolig personal. Bra frukost. Jag trivdes oerhört bra. Städat och trevligt rum. Personal var fantastiska! Jag kommer tillbaka. Var lite livat utanför pga helg. Härligt att det serveras extra måltider

  • Bodde där i December 2016, reste i arbetet
    • 3 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Läge
    • 5 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 3 av 5 bubblor
      Rum
    • 5 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com

Till hjälp?
Tack rosemariea51
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Västerås, Sverige
1 omdöme
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs december 5 2016

Mycket trevlig personal, bra rum och bra läge mitt i västerås. Prisvärt då en god middagbuffé ingick i priset samt inträde till badhuset. Bokningen mycket flexibel och hjälpsam. Vi var fyra familjer som verkligen uppskattade vår helg i Västerås.

  • Bodde där i December 2016, reste med familjen
    • 4 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Läge
    • 5 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 5 av 5 bubblor
      Rum
    • 5 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com

Till hjälp?
Tack annakarinq2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Strängnäs, Sverige
1 omdöme
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs december 5 2016

Jag var på utbildning med hyresgästföreningen och bodde på hotellet från lördag till söndag.

Riktigt fint hotell bra service, trevlig personal. åt middag på annat håll med kurskollegorna men frukost åt jag på hotellet och den var riktigt bra!

  • Bodde där i December 2016, reste i arbetet
    • 5 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Läge
    • 5 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 5 av 5 bubblor
      Rum
    • 5 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com

Till hjälp?
Tack vincentw513
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Stockholm, Sverige
1 omdöme
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs december 5 2016

Gillade att hotellet trots sin plats mitt i stan var lugnt.
God mat och mycket trevlig matsal.
Bra frukost med många val.
Rummet på fjärde våningen var väldigt fint.
Skön säng . Mycket bra stril i duschen.
Jag och mina kollegor pratade om att här ska vi verkligen bo fler gånger.

  • Bodde där i December 2016, reste i arbetet
    • 5 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Läge
    • 5 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 5 av 5 bubblor
      Rum
    • 5 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com

Till hjälp?
Tack U5101MFannad
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Västeråshotell
0.2 km bort
Elite Stadshotellet Vasteras
Elite Stadshotellet Vasteras
Nr 1 av 16 i Västerås
4.0 av 5 bubblor 317 omdömen
0.2 km bort
Hotel Plaza
Hotel Plaza
Nr 2 av 16 i Västerås
3.5 av 5 bubblor 395 omdömen
0.3 km bort
BEST WESTERN Hotel Esplanade
BEST WESTERN Hotel Esplanade
Nr 4 av 16 i Västerås
3.5 av 5 bubblor 59 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
1.4 km bort
Scandic Vasteras
Scandic Vasteras
Nr 5 av 16 i Västerås
3.5 av 5 bubblor 207 omdömen
3.0 km bort
Hem till Gården
Hem till Gården
Nr 7 av 16 i Västerås
4.5 av 5 bubblor 14 omdömen
3.1 km bort
Good Morning Västerås
Good Morning Västerås
Nr 9 av 16 i Västerås
3.0 av 5 bubblor 74 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Clarion Collection Hotel Etage? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Clarion Collection Hotel Etage

Verksamhet: Clarion Collection Hotel Etage
Adress: 32 Stora Gatan, Västerås 722 12, Sverige
Region: Sverige > Västmanlands län > Västerås
Bekvämligheter:
Affärscenter med tillgång till internet Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (WiFi) Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang
Typ av hotell:
Rankad som nummer 3 av 16 hotell i Västerås
Prisklass (per natt): 975 kr - 1 538 kr
Hotellklass:4-stjärnigt — Clarion Collection Hotel Etage 4*
Antal rum: 93
Hotellets officiella beskrivning:
Clarion Collection Hotel Etage ligger i hjärtat av Västerås, med butiker, restauranger och sevärdheter runt hörnet. För oss är ledorden service och bekvämlighet. Här bor du i en modern miljö, mitt i stadens puls. Varje dag bjuder vi dessutom på eftermiddagsfika och kvällsmat. ... mer   mindre 
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Priceline, Booking.com, Nordic Choice Hotels, Hotels.com och Expedia så att du tryggt kan boka med Clarion Collection Hotel Etage. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Clarion Vasteras
västerås Clarion
Clarion Collection västerås

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt