What a marvelous place.... jag och min bror upplevde något nytt och väldigt genuint gammaldags landsbygd, men med en moderna touch. Rekommenderas starkt och nära till stan.... vi hittade inga äggkoppar!
- Kostnadsfritt wifi
- Restaurang
Resturangen/bistronVi bodde inte på hotellet, menvi upplevde Fantastisk mat och toppenservice på dess bistro.
Gemytligt, omhändertagande och trevligt
Personalen berättar om maten, föreslår dryck och bidrar på bästa sett till besökarens upplevelse och unikum. Kan verkligen rekommenderas och är fr o m nu mitt stammishak!
Miljön, mottagandet, maten! Allt är magiskt här! Och vilket läge sedan. På landet mitt i stan. Det är fantastiskt och jag rekommenderar verkligen detta härliga ställe till både konferens och övernattning! De har också en helt fantastisk sal för större möten, med jättehärlig inredning. Toaletterna är fyndiga, det är som utedass med kor som råmar trots att det är en vanlig toa. Kul.
Jättemysiga rum i gammal stil. Som att flytta in i en Astrid Lindgrenbok eller en tavla av Carl Larsson. En oas mitt i Västerås. Restaurangen gör fantastiska pizzor i stenugn. Fullständiga rättigheter och öl från lokalt bryggeri. Rekommenderas starkt.
Fantastiskt charmigt boende!
Trevligt bemötande vid bokning. Smidig incheckning och betalning. Rent och jättefint! Mysig miljö. Fin frukost som levereras i korg till morgonen efter. Vi sov så gott! Vi kommer tillbaka! Så detta ställe rekommenderar vi det varmaste!
Köpte det romantiska paketet inkl. Middag. Vi borde i storstugan. Rummen var hela och rena men istället för dubbelsäng fanns det 3 enkelsängar, vilket enligt mig rimmar dåligt med romantik.
Middagen i stallet var god. Löjromspizza hade nått bra av lite citron, peppar och salt. Den stora vinnaren var charkbrickan.