Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Saftigare burgare får man leta efter”
Omdöme om Hamburgeriet

Hamburgeriet
Rankad som nr 13 av 252 Restauranger i Västerås
Prisklass: 75 US$ - 129 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan

Riktigt nöjd!
Käkade Eddies signature och garlic fries!
Burgaren var den godaste och saftigaste jag ätit på länge! Märktes att det fanns kunskap bakom! Brödet var perfekt rostade, salladen fräsch och pommesen krispiga!
Snabbmatskänsla på stället men burgarna klassade absolut på en bättre grill restaurang!

Datum för besöket: maj 2021
Tack Slazt
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (45)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 45 omdömen

Omdömet skrevs 28 mars 2021

Beställde en Hot Mess och sötpotatispommes. LÄTT godaste burgaren jag någonsin ätit!!! Pommesen smakade inte speciellt mkt tyvärr men smakade av killens Garlic Fries och dom var riktigt goda. Kul att vi hittade hit och blir vi hamburgersugna åker vi gärna timmen fr Sthlm för att äta här

Datum för besöket: mars 2021
1  Tack VeronicaE141
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 mars 2021 från mobil enhet

Inte särskilt trevligt bemötande.

Inget trevligt upplägg på maten
Risiga pommes
Riktigt trist dirty fries

Hamburgaren är funkis endå.

Sen arbetsledaren eller kökschefen eller vad det var. Byt ut denna snubbe, det är inte trevligt för varken gäster eller den övriga livrädda personalen.

Datum för besöket: mars 2021
Tack Joniii14
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 mars 2021

Riktigt goda!!!! Har du vägarna förbi västerås så måste du testa denna ställe. Gillar du vitlök som mig så testa garlic fries:)
Rekommend rekommend!

Datum för besöket: mars 2021
Tack 564amale
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 november 2020 från mobil enhet

Saftiga burgare, schyssta pommes och bra service. Roligt med ett ställe som även kan göra en bra barnhamburgaren. Vill absolut komma tillbaka!

Datum för besöket: november 2020
Tack 511amiras
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Hamburgeriet tittade också på

Västerås, Västmanlands län
Västerås, Västmanlands län
 
Västerås, Västmanlands län
Västerås, Västmanlands län
 

Besökt Hamburgeriet? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt