De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com
Priceline85 US$
Travelocity85 US$
Vio.com85 US$
Visa alla 18 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Omdömet skrevs 28 oktober 2022

Hotellets läge är väldigt bra i centrala Västerås och ligger alldeles bredvid tåg/buss stationen. Kommer man med bil finns det stora parkeringar precis utanför hotellet, de har dock lite olika avgiftsregler som man måste ha koll på. Rummet jag hade på våning 1 hade ingen bra utsikt, den skymdes av en tegelkonstruktion. Rummet var välstädat, i rummet fanns förutom en säng även skrivbord med stol. TV med olika kanaler och gratis wifi. Badrummet var rymligt och modernt. Frukosten är riklig med både varmt och kallt.

Saknar vattenkokare på rummet och belysningen kunde varit bättre. Utsikten från rum 117 är skymd av en tegelkonstruktion.

Tack Coastal824935
Omdömet skrevs 27 oktober 2022

Vi hade massa spindelnät i rummet, gick ner och nämnde det till personalen som svarade med att städpersonalen hade åkt och hon själv inte vågar gå in för att hon sett spindlarna och vet hur stora dom är!

• Restyp: Reste med vänner
Tack Jonaz89
Omdömet skrevs 27 oktober 2022 från mobil enhet

Hotellet i sig var helt ok, men finns andra bättre i Västerås.
Frukosten på en onsdag passade inte in på mig alls. Saknade bacon, pannkakor, filmjölk, sill och sirap.
På hotellrummet fanns ingen hudlotion eller något balsam.
Nära stationen är säkert ett plus men jag kommer inte välja detta hotell igen då frukosten för mig är viktig.

Tack Fia B
Omdömet skrevs 23 oktober 2022

Helt ok, nära till city. Hade önskat fler kuddar, vattenkokare och större utbud på frukosten.

Snygg modern inredning i lobbyn. Relativt liret rum. Utsikten inget vidare men närheten till city och centralstationen överväger det.

• Restyp: Reste med familjen
Tack emmazetterberg
Omdömet skrevs 5 september 2022

Gick på kurs hos ABB. Detta hotell ligger nära resor, kommunikationer och centrala stan.
Till ABB är det en promenad på ungefär 20 minuter vilket jag tycker bara är skönt på morgon och eftermiddag.
Hotellet är modernt med bra utnyttjade ytor i rummen. Kan först upplevas som litet men det fungerar utmärkt. Sängen var mycket bekväm.

Datum för vistelsen: september 2022
  • Restyp: Reste i arbetet