Hela hotellet inklusive spat har dämpad belysning vilket är bra att veta för synskadade personer.
Restaurangen tajmade inte maten med vinpaketet. Olika personer kom med vinet och maten vilket förmodligen bidrog till det. När man köper ett vinpaket vill man ju gärna ha en liten förklaring till varför man får just det vinet, ett av glasen ställdes bara fram på bordet utan vidare kommentar. Vinpaketet var mycket dyrt i förhållande till den snåla mängden vin man fick. Potatisen till maten var oklart om det var till en eller två? För mycket till en men lite snålt till två. Förrätten med räkor var het, vilket det inte fanns någon hint till i menyn. Jag åt upp min ändå men hörde vår bordsgranne klaga på det också och han åt knappt något på sin.
Man får inga luddiga, härliga tofflor. Man får flipflops och det var ”one size fits all”, vilket vi alla vet inte är sant.
Morgonrockarna är helt underbara! Fluffiga och gosiga. Trevligt med gröna.
Eldrummet jag sett fram emot och sett bilder på med en riktigt brasa var tyvärr bara en liten etanoleld.
I spat fanns knappar man kunde trycka på för att få ett glas bubbel, vi tryckte och tryckte men ingen kom. När vi väl beställde i baren var bartendern oengagerad och tyckte uppenbart att det var jobbigt att jag ville ha två olika drinkar. Inte serviceminded för fem öre, knappt ögonkontakt och ett leende kunde han inte frambringa.
Mycket folk i bassängerna och hög musik överallt, mer som ett disco, ingen spamusik.
Saknade helkroppsspegel och krokar till badrocken i rummet. Vi hade ett stort rum så plats fanns.
Frukosten var fantastisk med det lilla extra! Gott bröd, fantastiskt gott te, stort urval av frukt. Det enda jag saknade var sill. Äggröran var lite lös, baconen var goda.
Rummet och hela hotellet har otrolig design och inredning! Det är unikt, genomtänkt och vackert!
Sammanfattningsvis så tycker jag att det var värt vistelsen med det rabatterade pris vi betalade, hade inte tyckt det var värt ordinarie pris. Min åsikt är att det är lite hypat och lite överreklamerat. Dock var utomhusbassängen härlig, rummet var bra, sängarna sköna och frukosten fantastisk!