Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personer tittar på det här hotellet
Booking.com
291 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-08-12
Official Site
291 US$
217 US$
Se erbjudande
Boka nu, betala på plats
Hotels.com
290 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-08-14
Expedia.com290 US$
eDreams291 US$
Priceline291 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (3 856)
Filtrera omdömen
3 856 resultat
Medlemsbetyg
2 441
938
318
119
40
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
2 441
938
318
119
40
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
2833 av 3 856 omdömen
Omdömet skrevs 9 maj 2021 från mobil enhet

Fantastiskt hotell, genomtänkt inredning, mysiga rum med sköna sängar, otroligt serviceinriktad personal. Smart uttänkt med att servera frukost vid bordet, gjorde att vi kände oss mer bortskämda och minskar säkert spill. Ett hotell vi bott på några gånger och som vi gärna kommer tillbaka till

Datum för vistelsen: maj 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack anna_D1491PM
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 april 2021 från mobil enhet

En upplevelse utöver det vanliga. Föredrar du Scantic så är inte detta ett hotell för dig, men uppskattar du något annorlunda ska du välja att bo på detta hotell. Byggt i en gammal industribyggnad men med alla moderna attribut. Spännande meny och en fantastiskt utsikt från den 18:e våningen. Kan verkligen rekommenderas.

Datum för vistelsen: april 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack Jan6306
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 april 2021

Väldigt fint hotell med grym service och bra mat. SPA-avdelningen kännbar tyvärr mycket att önska. Liten trång pool inomhus och utomhuspoolen var stängd. Man borde fundera på hur mycket folk man släpper in i pandemitider.

Datum för vistelsen: april 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack Erik W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
My Öhrn, Gästservice/reception på The Steam Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 2 maj 2021

Hej Erik,

Tack för att du har skrivit en recension och tack för din feedback. Det gläder mig att ni hade en fin vistelse i det stora hela, samtidigt som jag tar din konstruktiva feedback om pool cluben på allvar. Just när ni besökte oss så gjorde vi rent utepoolen och på grund av det minskat antalet gäster som kunde besöka pool cluben. Men som sagt vi tar din upplevelse på allvar och jag kommer att framföra din feedback till ansvarig för pool cluben.

Jag hoppas att vi får nöjet att välkomna er tillbaka till oss igen i framtiden!

Allt gott,
My
servicemanager@steamhotel.se

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 april 2021 från mobil enhet

Vi var där i 2 dagar. Trevligt bemötande vid incheckning, vid middag och bra covid avstånd vid middag och frukost. Men musiken i Sky bar var hemsk. Dunk, dunk som hjärtklappningd musik. Ingen sång utan samma rytm hela djävla tiden och i samma tonläge. FRUKTANVÄRT att lyssna på när man skall njuta av ett glas och utsikten. Så där blev tyvärr bara en kväll. Annars rätt okej. Maten är toppen.

Datum för vistelsen: april 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack elsie A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 april 2021 från mobil enhet

Supertrevlig personal, fina rum, mysig spaavdelning, god mat.
Synd bara att all information var på engelska trotts att vi bor i Sverige.
Det finns faktiskt många i detta land som inte kan engelska.
Man kunde ha information på vårt modersmål och engelska.

Rumstips: Ta med fet plånbok
Datum för vistelsen: april 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack Margaretha M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen