“Mysig överraskning värt en avstickare.”

Djaknebergets Restaurang AB
Rankad som nr 9 av 312 Restauranger i Västerås
Prisklass: 0 kr - 11 kr
Middagsalternativ: Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Omdömet skrevs 20 mars 2024

Jag brukar inte anstränga mig för att skriva omdömen, men att besöka Djaknebergets restaurang var att hitta en verklig pärla!
Mysig byggnad mitt i en park. Allt var rent och snyggt. Utsikten ljuvlig med Västerås och Mälaren i fonden och trädkronorna i förgrunden. Maten såg på menyn ut att vara enkel, men den var mycket vällagad och utsökt god! Jag åt rödbetor med getost som var himmelsk. God salladsbuffé, enkel men smaklig efterrätt och kaffebord med ”Gott å blandat” på ett fat. Men den stora guldstjärnan får personalen som var tillgänglig, intresserad, vänlig och närvarande. Vi fick intrycket av personal och ägare som var intresserad av gästerna i första hand, och inte i första hand att tids- eller kostnadseffektivisera. Efter varje gäst gick personalen och sopade och torkade av bord och stolar för att duka fint för nästa. Restaurangen hade de där små detaljerna som gör att man trivs. 160 kr betalade vi för lunchen, och vi tyckte det var väl värt det. Vårt helhetsintryck var en klassisk familjerestaurang med mycket god mat och trevlig stämning. Känns som en utrotningshotad upplevelse. Snyggt jobbat, Djäknebergets!

Datum för besöket: mars 2024
    • Atmosfär
    • Mat
Tack Niklas F
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 28 januari 2023 från mobil enhet

Toppklass som alltid på såväl mat som bemötande. Vacker utsikt över Västerås får man på köpet. Tack för en fin kväll! Återkommer gärna.

Datum för besöket: januari 2023
1  Tack Annika B
Omdömet skrevs 9 augusti 2022

Bra service med trevlig personal. Maten var god och storleken på portionerna var generös. Vi åt gös, plankstek, flankstek, moules och ryggbiff. Goda smaker och tilltalande uppläggning.

Datum för besöket: augusti 2022
Tack ceciliaw183
Omdömet skrevs 2 juni 2022

Riktigt god och vällagad mat, som dessutom var vackert upplagd. Vitlöksbrödet till förrätt var gott men aningen salt, och schnitzeln till huvudrätt var fantastisk. Rejäla portioner så tyvärr orkade vi inte äta någon dessert denna gång, men kommer absolut att besöka igen.
Fint uppdukat på borden och mycket trevlig och serviceinriktad personal. Dock så var det lugnt i restaurangen när vi var där, så då kändes det mest som att personalen stod och tittade på oss medan vi åt. Kul med utsikt över stan medan man äter. Rekommenderar verkligen ett besök hit!

Datum för besöket: april 2022
Tack Annibannie
Omdömet skrevs 4 oktober 2021 från mobil enhet

Som vanligt så möts man av en mycket trevligt och hjälpsam personal. Miljön är bra med fin utsikt över Västerås. Torskryggen som vi åt var perfekt tillagad. Tårtan smarrig.

Datum för besöket: oktober 2021
Tack Tourist32156135907

Resenärer som tittade på Djaknebergets Restaurang AB tittade också på

Västerås, Västmanlands län

Besökt Djaknebergets Restaurang AB? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt