Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Underbar Lunch 109 kr.”

Måltidens Hus i Norden
Rankad som nr 6 av 13 Restauranger i Grythyttan
Prisklass: 7 US$ - 15 US$
Middagsalternativ: Lunch, Uteservering
Restauranginformation
Middagsalternativ: Lunch, Uteservering
Omdömet skrevs 30 november 2018 från mobil enhet

Stannade och åt lunch. Jag föll för Pytt i Panna. Den Pytten var nog det bästa ja ätit i mitt liv. Det märks att det är en restaurangskola där, för här var det fräscha råvaror lagad från grunden. Bra salladsbuffé, gott kaffe och kaka. Här stannar jag när jag vill ha en lunch av högsta klass.

Datum för besöket: november 2018
1  Tack KjLar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (23)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 23 omdömen

Omdömet skrevs 15 juli 2018 från mobil enhet

Vi åt en mycket god lunch. Valde mellan fisk och kött och blev erbjuden båda. Till detta fanns många goda tillbehör och en soppa. Hembakt bröd och kaka till kaffet. Stanna och bli överraskad av den fina lunchen till ett rimligt pris. Utsikten från matsalen var fin.

Datum för besöket: juli 2018
1  Tack BoGig
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2018

Om ni ska till Värmland planera då in ett lunchstopp i Grythyttan, Måltidens Hus. Det är värt ett besök alla dagar i veckan. Naturskön miljö och fina omgivningar.

Datum för besöket: juli 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Kenneth1942
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2017 från mobil enhet

Mycket frikostig lunch till facilt pris. Soppa, bröd&smör, förrätt, sallad, varmrätt samt kaffe och kaka.
Dessutom vänlig personal och unik miljö i form av Sveriges paviljong från världsutställningen i Sevilla.

Datum för besöket: juni 2017
1  Tack Briardhanne
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2017

Här äter man utmärkt väl lagad husmans kost till riktigt bra pris. Buffé med fela goda valmöjligheter gör att det passa alla

Datum för besöket: juli 2017
2  Tack Stefan S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Måltidens Hus i Norden tittade också på

 

Besökt Måltidens Hus i Norden? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt