Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smakligt”

Måltidens Hus i Norden
Rankad som nr 6 av 13 Restauranger i Grythyttan
Prisklass: 7 US$ - 15 US$
Middagsalternativ: Lunch, Uteservering
Restauranginformation
Middagsalternativ: Lunch, Uteservering
Omdömet skrevs 15 juli 2018 från mobil enhet

Vi åt en mycket god lunch. Valde mellan fisk och kött och blev erbjuden båda. Till detta fanns många goda tillbehör och en soppa. Hembakt bröd och kaka till kaffet. Stanna och bli överraskad av den fina lunchen till ett rimligt pris. Utsikten från matsalen var fin.

Datum för besöket: juli 2018
1  Tack BoGig
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (23)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 23 omdömen

Omdömet skrevs 10 juli 2018

Om ni ska till Värmland planera då in ett lunchstopp i Grythyttan, Måltidens Hus. Det är värt ett besök alla dagar i veckan. Naturskön miljö och fina omgivningar.

Datum för besöket: juli 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Kenneth1942
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2017 från mobil enhet

Mycket frikostig lunch till facilt pris. Soppa, bröd&smör, förrätt, sallad, varmrätt samt kaffe och kaka.
Dessutom vänlig personal och unik miljö i form av Sveriges paviljong från världsutställningen i Sevilla.

Datum för besöket: juni 2017
1  Tack Briardhanne
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2017

Här äter man utmärkt väl lagad husmans kost till riktigt bra pris. Buffé med fela goda valmöjligheter gör att det passa alla

Datum för besöket: juli 2017
2  Tack Stefan S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 juni 2017

Har besökt kantinen flertalet gånger och de har ett bra utbud rätter under lunchen (oftast 2-3st + soppa) med god salladsbuffé. Rekommenderas varmt till de som är på genomresa och/eller besöker Måltidens Hus.

Datum för besöket: april 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack bson95
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Måltidens Hus i Norden tittade också på

 

Besökt Måltidens Hus i Norden? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt