Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fräsch och trevlig pizzeria”
Omdöme om Pizzans Hus

Pizzans Hus
Rankad som nr 5 av 13 Restauranger i Grythyttan
Restauranginformation
Omdömet skrevs 28 september 2017

Det är roligt att komma till ett ställe och bli överraskad. Pizzerior kan ju vara lite hipp som häpp. Men i Pizzans hus i Grythyttan följer man upp mattraditionen i samhället.
Dessutom en pizza med rökt älgkött, var en godbit i sig, när sen namnet på pizzan var Carl-Jan så kommer allt på plats.

Datum för besöket: september 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Christer P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (16)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

913 av 16 omdömen

Omdömet skrevs 16 juli 2017

Finns massor av olika pizzor och alla kan göras glutenfria om man ber om det. Finns även annan mat. Allt från sallad till schnitzel. Liten servering så bäst lämpad för take-away men några platser finns om man vill sitta där och äta.

Datum för besöket: juli 2017
Tack annakH957LL
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2017

Nyöppnad pizzeria med annat gott också. Krögaren har ambitioner och levererar mat som är utmärkt. Bra kvalitet och service

Datum för besöket: juli 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Stefan S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 juli 2017 från mobil enhet

Bra ställe nära vägen. Stort utbud och bra service. Fräscht och rent. Klassisk pizzameny. Vitkålssallad ingår. Några bord ute.

Datum för besöket: juli 2017
Tack Turfsemlan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 juni 2017

Supertrevlig personal som alltid möter en med glatt humör, snabb service, bra utbud och de har inga problem med att anpassa pizzorna.

Datum för besöket: maj 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack bson95
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Pizzans Hus tittade också på

 

Besökt Pizzans Hus? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt