Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat !”
Omdöme om Oliveriet

Oliveriet
Rankad som nr 1 av 38 Restauranger i Kristinehamn
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 14 augusti 2021 från mobil enhet

Vi hade tur som lyckades få bord ! Så boka bord innan ni går hit .
Humana priser och god mat.

Det som drar ner betyget lite är att sonen fick in sin pasta långt före vår pizza så han hade ätit upp innan vi fick vårt.
Pizzan hade kunnat gått liiite längre i ugnen om vi ska vara petiga. Och en liten fadäs med fel pizza bakad så mannen fick vänta lite till på sin men det löstes ändå snabbt.

På det stora hela en bra resturang med god mat.
Och man kan passa på att handla lite italienska delikatesser efter maten .

Datum för besöket: augusti 2021
Tack mariapC1925HK
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (206)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 206 omdömen

Omdömet skrevs 5 augusti 2021 från mobil enhet

Andra besöket för i år, denna gång valde vi att äta pizza, smakade bra den också, vi var där vid lunchtid, vi hade tur att få bord ute fast vi inte hade bokat bord, trevlig personal bra service.

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack Moka-6901
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2021

Godaste pizzan jag ätit i hela mitt liv!!!
Sambon var oxå helnöjd. Synd bara att vi inte bor här. Men vi kommer tebax ändå.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack KamiillaB
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2021

Den här pizzan var magisk och personalen och stället var drömlikt.
Väldigt billigt och jag rekommenderar alla att gå hit!!

Datum för besöket: juli 2021
Tack Tomiti95
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2021 från mobil enhet

Vilket underbart ställe! Kändes som om man var i självaste Italien. ☺Super god mat och dessert. Personalen är så trevlig och vilken service man fick.❤ Tusen och tusen tack för allt. Hit kmr vi igen om chansen ges.(vi är från Stockholm )

Datum för besöket: juli 2021
1  Tack mrsmarried
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Oliveriet tittade också på

Kristinehamn, Värmlands län
Kristinehamn, Värmlands län
 
Kristinehamn, Värmlands län
Kristinehamn, Värmlands län
 

Besökt Oliveriet? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt