Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pubmat ”
Omdöme om The Bishops Arms

The Bishops Arms
Rankad som nr 5 av 172 Restauranger i Karlstad
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 5 veckor sedan från mobil enhet

Inget vidare idag, snabb service vid beställning, men mycket segt vid betalning, ljummet kött, dom kan bättre

Datum för besöket: september 2020
Tack berntaagel
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (353)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 353 omdömen

Omdömet skrevs 26 september 2020 från mobil enhet

Traditionell pubmat i mysig miljö. Stor portion. Kalvstek med kryddsmör. Bra husets röda. Lite ovanligt bland övriga öldrickande. Bra service

Datum för besöket: september 2020
Tack JanQv
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 september 2020 från mobil enhet

Denna söndagskväll (20/9 2020) lite gäster, vilket kanske bidrog till att de två i personalen bara ville stänga kassan och gå hem. Vi blev ”snorkigt” bemötta både kl. 17:00 och kl 21:00 då vi skulle avrunda efter en middag på stan. Beställde grappa - fanns bara en sort, där han tydligt och nonchalant mätte upp klart mindre än vad jag fick betala för. Man orkar inte påpeka - utan bättre varna andra via Tripadvisor!!

Datum för besöket: september 2020
Tack Uaresenaren
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 september 2020

Pubatmosfären lyckas personalen bibehålla, trots färre besökare p.g.a. Corona.
Utmärkt mat, som den här gången blev karré och kalv.
Inte minsta som gäster på hotellet, återkommer vi!
Tack!

Datum för besöket: september 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Bosse H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 september 2020 från mobil enhet

Avslutade en utekväll på detta ställe med en drink! Mysigt att sitta ute och titta på fina Klarälven precis utanför!

Datum för besöket: september 2020
Tack travel_food_enj0y
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på The Bishops Arms tittade också på

Karlstad, Värmlands län
Karlstad, Värmlands län
 
Karlstad, Värmlands län
Karlstad, Värmlands län
 

Besökt The Bishops Arms? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt