Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch”

Br. Olssons Elektriska
Boka med
Br. Olssons Elektriska har ingen tillgänglighet för den tid du valt. Välj en annan tid eller sök efter restauranger med tillgänglighet.
Tiden du har valt har redan passerat.
Rankad som nr 4 av 189 Restauranger i Karlstad
Certificate of Excellence
Prisklass: 17 US$ - 33 US$
Kök: Deli, Franskt, Skandinaviskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Middag, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Middag, Bokningar
Omdömet skrevs 1 april 2018

Restaurangen ligger på andra våningen i Galleri Duvan. Jag tyckte att det var lite för trångt mellan borden. Man gjorde beställningen vid bardisken och fick sen maten serverad vid bordet. Det verkade som att maten tillagades a la minute. I lunchen ingick vatten, som serverades i en karaff, och kaffe. Jag åt schnitzel med rostad potatis. Köttbiten var ganska stor och den smakade bra. Servitrisen märkte att jag inte hade hämtad någon sallad så hon återkom med en salladsskål samt när hon dukade av frågade om jag ville ha kaffe.

Datum för besöket: mars 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Ingvar J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (321)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

2630 av 322 omdömen

Omdömet skrevs 20 mars 2018

Bara positivt. Trevlig atmosfär både inne och ute på restaurangen.Trevlig personal och bra mat och dryck.

Datum för besöket: augusti 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Ola S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 mars 2018 från mobil enhet

Tog med min flickvän till elektriska och dom tog oss med storm!
Perfekt anka vacker röding. Bra förslag på viner och tjejerna ha super koll på oss hela kvällen!

Vi kommer tillbaka!

Tack!

Datum för besöket: mars 2018
Tack Peder W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 mars 2018 från mobil enhet

Fredagskväll i Karlstad, prova Br. Olssons,
Väl värt ett besök, deras olika förrätter är väl komponerade 16 ampere och 30 ampere strålande och deras Kalixlöjrom med tillbehör på ett tunt knäckebröd är riktigt bra, lägg oxå till en varmrätt med Röding som var ok, inte perfekt men ändå och ett SA vitvin Rall som bara var bäst så får du ihop en bra kväll med goda vänner.
Rekommenderas.

Datum för besöket: mars 2018
Tack 653claesw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 mars 2018

Annorlunda inredning som lyfter nivån till den goda maten, mycket bra ställe. Rekommenderas verkligen !

Datum för besöket: februari 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack bakken2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Br. Olssons Elektriska tittade också på

Karlstad, Värmlands län
Karlstad, Värmlands län
 
Karlstad, Värmlands län
Karlstad, Värmlands län
 
Karlstad, Värmlands län
Karlstad, Värmlands län
 

Besökt Br. Olssons Elektriska? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt