Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
133 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
152 US$
139 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
141 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
97 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
127 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Rabattmeddelande! 12 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 12 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 144 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

94 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
122 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
TripAdvisor
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Booking.com
Se erbjudande
Omdömen (741)
Filtrera omdömen
741 resultat
Medlemsbetyg
305
262
117
35
22
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
305
262
117
35
22
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
2429 av 741 omdömen
Omdömet skrevs 24 mars 2018

Överlag ett bra hotell. Bra läge, mitt emot ett stort parkeringshus. Ett stort plus var kvällsbuffén. Det som var negativt var att det är väldigt lyhört från hotellets innergård. Om man som jag och min kollega har ett rum som vetter mot den, så var det i princip omöjligt att sova innan kl 23, Kanske lite hård säng,m men sov ändå bra

  • Bodde här: mars 2018, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack johmac89
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lena M, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Plaza, svarade på det här omdömetSvarade 26 mars 2018

Tack för din återkoppling den är värdefull för oss att få. Vi håller på att titta på en lösning kring ljudet från innergården och hoppas kunna lösa det. Hoppas ni trots detta hade en trevlig vistelse hos oss och i Karlstad.
Vi önskar er varmt välkomna tillbaka.

Mvh/ Lena Malmberg

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 mars 2018

Rummen är för varma även mitt i vintern. För övrigt var det bra rum som var välstädade. Bra konferensanläggning medan mat och servering har stora möjligheter till att förbättra sig. För övrigt ett trevligt hotell.

  • Bodde här: mars 2018, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack fcn623
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lena M, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Plaza, svarade på det här omdömetSvarade 12 mars 2018

Tack för din återkoppling. Vädret har verkligen varit en utmaning denna vintern. Svängningarna i kyla har gjort att vårt gamla hus har svårt att anpassa temperaturen for nog. Vi jobbar vidare med att utveckla vårt konferenskoncept och vår service. Vi hoppas få se er här igen.

Varmt välkommen tillbaka.

Lena Malmberg
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 mars 2018

Mycket trevligt hotell med bra läge i centrum. Trevlig personal och god service. Ett plus är gym, bubbelpool och bastu som finns att tillgå. Mysig miljö för både arbetsresor och privatresor. Kan rekommendera varmt.

  • Bodde här: mars 2018, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack susanne883
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lena M, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Plaza, svarade på det här omdömetSvarade 9 mars 2018

Tack för din återkoppling. Vi önskar er varmt välkomna tillbaka till oss.

Önskar en trevlig helg !
Lena Malmberg
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2018

Oerhört trevlig personal, bra läge centralt. Trevlig miljö, extra plus för pool/spa samt god kvällsmat/buffe som ingår. Rummet var trevligt med utsikt mot innergård. Tyst och bra trots att jag bodde bredvid hissen. Inget negativt att säga alls.

  • Bodde här: februari 2018, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack erixonpeter
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anna C, Receptionschef på Clarion Collection Hotel Plaza, svarade på det här omdömetSvarade 4 mars 2018

Tack Peter för din trevliga recension. Kul att du trivdes hos oss.

Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka i framtiden!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 februari 2018

Toppbetyg. Bra läge mitt i centrala Karlstad med gångavstånd till allt man behöver. Nära till parkeringshuset, bara på andra sidan gatan.Bra service, fina rum som var bra städade. Skön säng. Bra middag och frukost. Trevlig personal.

  • Bodde här: februari 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack 19pererika
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anna C, Receptionschef på Clarion Collection Hotel Plaza, svarade på det här omdömetSvarade 21 februari 2018

Tusen tack för ert fina omdöme, vi önskar er varmt välkomna tillbaka till oss i framtiden!

Med vänliga hälsningar,
Anna

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen