Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sure Hotel By Best Western Savoy Karlstad
Hotell i närheten
Scandic Karlstad City(Karlstad)
148 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
136 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
155 US$
146 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
133 US$
126 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
149 US$
122 US$
ClarionCollection
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
153 US$
114 US$
Clarion Hotels
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
107 US$
97 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Scandic Winn(Karlstad)
142 US$
124 US$
ScandicHotels.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Scandic Klaralven(Karlstad)
158 US$
153 US$
ScandicHotels.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
111 US$
107 US$
Hotwire.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Omdömen (69)
Filtrera omdömen
70 resultat
Medlemsbetyg
5
18
36
7
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
5
18
36
7
4
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 70 omdömen
Omdömet skrevs 18 juli 2017 från mobil enhet

Jobbar i Karlstad och har bokat enkelrum på Hotel Savoy Karlstad.
Centralt beläget endast 200 meter från Karlstad Centralstation.
Helt och rent rum och badrum.
Free WiFi.
God frukost i gatuplan.
Ett bra medelklasshotel Hotel Savoy!!!

Bodde här: juli 2017, reste i arbetet
Tack Anders B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juli 2017 från mobil enhet

Centralt och bra läge. Enkelt rum med utsikt över bakgården. Duschen nyrenoverad och fräsch men trots snabbdusch rann vattnet ut över hela golvet. Frukosten helt ok men något rörig.
Bra med vattenkokare o te/kaffe på rummet. Trevlig personal.

Bodde här: juli 2017, reste som ett par
Tack Inger W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 maj 2017 från mobil enhet

Ligger centralt. Men badrummet! Legat på många hotell runt om i Europa men aldrig haft så högt badkar. Inget för de som har kommit upp i ålder och har svårt att röra sig. Borde stå någonstans i informationen så man vet när man bokar. 50 eller 60-tals badrum. Aldrig mer detta hotell.

Bodde här: maj 2017, reste som ett par
Tack SYlwia H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Michael Ö, Försäljningschef på Sure Hotel By Best Western Savoy Karlstad, svarade på det här omdömetSvarade 30 mars 2018

Hej Sylwia!
Tack för din feedback och ursäkta dröjsmålet med svar då det är helt nyligen som vi börjat arbeta aktivt med TripAdvisor.
Helt riktigt är några av våra rum inredda med daterade badkar. Information om detta lämnas på vår egen hemsida savoy-karlstad.se och vid bokningar som görs via telefon eller e-post. Vid bokning via så kallade tredjepartssidor (t ex booking.com, hotels.com och coop) finns inte denna information tillgänglig.
I den planerade ombyggnaden av hotellet kommer dock samtliga badkar att ersättas av duschar, allt för gästens bekvämlighet.
Vi hoppas förstås att du ska våga testa oss igen och prova ett av våra många rum utan badkar.

Vänligen,
Michael Österman
Sales & Marketing Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 maj 2017

Trevligt mottagande av hjälpsam personal. Liten lobby.Trevliga och fräscha rum utan lyx. Motsvarar priset. Bra frukost i restaurant Pinchos lokaler. Nära centralstationen och gågator med många butiker och restauranger.

Tips för att välja rum: Be om rum med dusch om du har svårt att kliva upp i ett sittbadkar
  • Bodde här: april 2017, reste med familjen
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Bo S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 april 2017 från mobil enhet

Ett mycket slitet och mörkt rum.
Där duschen var i stort behov av renovering.
När man sedan lyfter på informations pärmen som ligger på skrivbordet så ligger det kvar en folder till nyckel kort av en tidigare gäst. Där var det iallafall inte städat där.
Det positiva var en fin miljö vid frukosten.

Bodde här: april 2017, reste som ett par
1  Tack Kerstin B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen