Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
119 US$
Se erbjudande
Booking.com
118 US$
Se erbjudande
Boka nu, betala på plats
Trip.com
115 US$
Se erbjudande
Hotels.com119 US$
Priceline118 US$
Destinia.com121 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (694)
Filtrera omdömen
694 resultat
Medlemsbetyg
418
205
49
16
6
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
418
205
49
16
6
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 694 omdömen
Omdömet skrevs 21 september 2021 från mobil enhet

Centralt hotell med bra rum, suverän service och mycket god mat. Nära till stationen, bussar och parkering. På hotellet finns en restaurang där fika och mat ingår i priset. Det finns också en välsorterad bar och varje dag i veckan är det aktiviteter eller erbjudanden.

Rumstips: Billig parkering på en tvärgata mellan 18-09.00
Datum för vistelsen: september 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack Escape45675342631
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 september 2021

Mycket bra på alla sätt. Bra läge, fint bevarat gammalt hus, tillbyggnaden där matsalen finns, smälte in fint, lugn och trevlig atmosfär, maten var god, personalen trevlig och hjälpsam.
Kan verkligen rekommendera detta hotell.

Datum för vistelsen: september 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
1  Tack Birgitta B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 augusti 2021

Vi bokade en svit 2 nätter, och vi är så nöjda! Superfint och rymligt rum, jacuzzi i badrummet. God mat i restaurangen på kvällen som ingick i priset. Fanns en varmrätt med kött bara, men bad om vegetariskt och fick det serverat ganska snabbt istället.
Jättebra läge i stan. Trevlig personal.
Enda negativa är att det inte städades.

Datum för vistelsen: juli 2021
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack AnnkaJ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 augusti 2021

Mycket bra hotell med bra läge. Fina rum och bra sängar. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Frukost, eftermiddagsfika och middagen på kvällen höll hög klass. Det här hotellet håller mycket hög klass.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack ingvor452021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2021

Nöjesresa. Jag och min man skulle fira min 40-års dag. Vi lyxade till det med sviten. Mycket prisvärt då jag är Choice-medlem. Vi fick rabatt på drinkar på hotellet. Tyvärr åt vi inte av kvällsbuffen denna gång
Då vi hade bord på Baron. Men den brukar vara jättegod och INGÅR i priset.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack emmaelving
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen