ricmob2024

Rekommenderas

Omdöme om Scandic Winn
4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 26 aug. 2024
Centralt beläget hotell. Nära till Sandgrund och Nöjesfabriken. Riktigt bra frukost och mat. Trevlig och hjälpsam personal.
Resetyp: Reste som ett par
4,0 av 5 bubblorStandard
4,0 av 5 bubblorRum
5,0 av 5 bubblorLäge
4,0 av 5 bubblorRenlighet
5,0 av 5 bubblorService
4,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som har skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Lotta Kruse Widström, General ManagerScandic Winn, svarade på det här omdömet
Svarade 8 sep. 2024
Hej,

Tack för din feedback efter ditt besök hos oss, så roligt att höra att du är nöjd med ditt besök!
Varmt välkommen tillbaka!

Lotta
Detta är det subjektiva svaret från en representant för ledningen på hotellet och inte från Tripadvisor LLC eller dess samarbetspartner.
  • Algotels
2.6 km från Scandic Winn
fachada
Visa fler hotell i Karlstad
Omdömet skrevs 24 augusti 2024

Hotellets läge är perfekt om du kommer med bil, eftersom det är lätt att ta sig dit såväl som därifrån. Hotellet har även utmärkt garage. Utanför hotellet finns en stor allmän parkering men den var faktiskt fullsatt under den tid jag befann mig på hotellet. Om du är turist har du nära till "Lerinmuseet" och promenaden längs Klarälven inkl möjligheten att fota Stenbron.
Vi var två personer i ett rum som kunde användas av fyra men rummet kändes ändå rätt litet för två.
Personligen upplevde jag sängen som "för mjuk" även innefattande kuddarna. Men det är ju en högst personlig upplevelse.

Tack Stesse
Lotta Kruse Widström, General Manager på Scandic Winn, svarade på det här omdömetSvarade 8 september 2024

Hej,

Tack för din feedback efter ert besök hos oss, så roligt att höra att dni är nöjda med ert besök! Hoppas att vi ses snart igen!

Omdömet skrevs 7 augusti 2024

Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Lotta Kruse Widström, General Manager på Scandic Winn, svarade på det här omdömetSvarade 9 augusti 2024

Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 4 augusti 2024

Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com

Omdömet skrevs 2 augusti 2024 från mobil enhet

Bodde två nätter på Winn när jag var på konferens i ett soligt Karlstad i maj. Jag är verkligen nöjd med vistelsen! Hotellet ligger på promenadavstånd från det mesta såsom Sandgrund, Stora torget, tågstationen, fina promenadstråk längs älven mm. Personalen var otroligt trevlig och serviceminded. Allt började toppenbra med att vi fick tillgång till våra rum några timmar före kl 15 (vi skulle egentligen fråga om vi fick ställa vår packning i bagagerummet på förmiddagen men den trevliga receptionisten sa att vi kunde få tillträde till rummen i förväg.. Härligt! Fick rum på våning 4, bra och rymliga och inredda med behagliga färger. Skönt att sitta i fåtöljen vid fönstret en stund på kvällen. Sköna sängar och bra mörkläggning på natten. Saknade lite att ha en minikyl på rummet där en kan kyla en vattenflaska eller förvara en kylvara. Men det var inga problem att få ett stort glas med is från baren så jag kunde kyla min dryck ändå. Den supertrevliga personalen i receptionen fixade detta på ett kick.

Frukosten var jättebra (som så ofta på Scandic). Jag blev extra förtjust över den lilla hörnan med tre sorters gröt; underbart för mig som är grötälskare. Där fanns klassisk havregrynsgröt, ugnsbakad gröt samt overnight oat. Alla jättegoda! Goda bröd, färsk frukt, varm mjölk till kaffet och det mesta som jag uppskattar på en frukostbuffé fanns. Väldigt trevligt att bli serverad påtår på kaffet vid bordet av trevlig personal.

Vi åt inte i restaurangen eller köpte något i baren men det kan säkert bli en annan gång för här kan jag absolut tänka mig att bo igen i framtiden. Det jag främst uppskattade var att all personal var trevlig, den goda frukosten samt att det fanns gott om utrymme i foajén att sitta och jobba/vänta innan var dags att ta tåget hem sen eftermiddag.

Datum för vistelsen: maj 2024
Restyp: Reste i arbetet
Tack EllaKaramella

Hej,

Tack för din feedback efter ert besök hos oss, så roligt att höra att ni är är nöjda med ert besök! Hoppas att vi ses snart igen!

Omdömet skrevs 1 augusti 2024

Dåligt städat rummet, badrum och fläckiga handdukar. Trevlig personal i receptionen dock. Ligger bra till tycker jag

Datum för vistelsen: juli 2024
  • Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack Biggan A

Hej,

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Det hjälper oss att bli bättre på det vi gör. Tråkigt att höra att du inte var nöjd med städningen. Det är såklart inte den hotellupplevelse som vi vill erbjuda våra gäster. Jag hoppas du fick hjälp av våra medarbetare på plats att lösa det.

Vi hoppas såklart att du vill komma tillbaka till oss och att vi kan ge dig en bättre upplevelse då.

Lotta på Scandic Winn