Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (691)
Filtrera omdömen
691 resultat
Medlemsbetyg
201
296
137
38
19
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
201
296
137
38
19
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 691 omdömen
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Bra hotell mitt i händelsernas centrum. Sandgrund, Lars Lerin och Sven Ingvars Magnusson direkt utanför dörren. Ett enkellt hotell med mycket vänlig personal och god mat i restaurangen. Men varför försöker Scandic förbilliga bacon till frukost? Här serverades en typ som troligen var rökt kotlett variant. Så onödigt

Datum för vistelsen: september 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack 874perl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 september 2020

Datum för vistelsen: september 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 9 september 2020

Mycket bra läge när Klarälven. Kort promenadväg till Sandgrund där Lars Lerins permanenta konstutställning finns. 200-300 m till torget respektive shoppinggatan där det finns många restauranger. Väldigt bra frukostbuffe samt garagemöjlighet i hotellet. Negativt är att vi inte hittade någon AC på rummet. Sköna sängar.

Datum för vistelsen: september 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack BLKJalmar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 september 2020

Datum för vistelsen: september 2020
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 2 september 2020 från mobil enhet

Helt fel bild på hotellet på TripAdvisor!
Besviken! Trodde det var ett hyggligt nytt hotell! Dyrt för att bo i ett rum med källarfönster!
Opersonligt utan charm.
Personal helt ok. Centralt beläget.
Väljer nog ett annat hotell nästa gång - för samma pris ...

Datum för vistelsen: september 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack ronnym505
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen