Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
150 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-06-27
Boka nu, betala på plats
Expedia.com
Hotels.com
Booking.com
Travelocity
Orbitz.com
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (620)
Filtrera omdömen
620 resultat
Medlemsbetyg
147
261
154
37
21
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
147
261
154
37
21
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 620 omdömen
Omdömet skrevs 5 maj 2021

Datum för vistelsen: maj 2021
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 4 maj 2021

Ett trivsamt, vanligt hotell med bra läge vid Klarälven. Lätt att hitta dit och fin promenadväg till centrum. Bra service, trevlig personal och god frukost. Poolen behövdes bokas iom coronaläget, men det var skönt att få ha poolen för oss själva. Vi kommer tillbaka

Datum för vistelsen: april 2021
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack 1234Guest1234
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 maj 2021

Rummet helt okej men toaletten under all kritik det luktade fan där inne. Tänk er då när jag öppnar dörren första gången och det luktar i hela rummet men jag stängde toadörren och då blev det mycket bättre. Visst hade jag kunnat fått ett nytt rum men kände inte att jag behövde det.

Datum för vistelsen: april 2021
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack Gorlen2910
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 april 2021

Ok enkelt hotell.
Lite bistert bemötande i reception, kvinnan som arbetade verkade straffkommenderad till tjänsten,
Vi båda hade samma känsla.
All övrig personal vid frukosten var glada och trevliga så vägde upp det trista första bemötandet.
Tar seriöst på Corona vilket kändes tryggt.

Datum för vistelsen: april 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack TKA1232021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 april 2021

Datum för vistelsen: april 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Visa fler omdömen