Linda CK
Taby, Sverige

Mysigt hotell med service i världsklass!

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 9 mars 2024från mobil enhet
Ett mysigt och välstädat rum med utsikt över älven mötte oss när vi öppnade rumsdörren. Rummet var fräscht och fint och det var inte alls lyhört. Personalen i receptionen var otroligt trevliga och hjälpte oss med allehanda frågor. Det enda som drar ner mitt betyg lite var den något röriga frukostmatsalen, dock smakade frukosten helt ok. Kommer gärna tillbaka.
Datum för vistelsen: mars 2024
Tips för att välja rum: Utsikt mot älven är verkligen pricken över i:et.
Resetyp: Reste med familjen
Anna Björkenstam Wedberg, HotelldirektörElite Stadshotellet Karlstad, svarade på det här omdömet
Svarade 19 mars 2024
Tack Linda för att du har tagit dig tiden skriva om din vistelse hos oss! Härligt att höra att du är nöjd med besöket, trots att många gäster valde att gästa frukosten vid samma tid denna dag.
Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss!

Elite Stadshotellet Karlstad
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Restaurant Isola
  • eDreams
8.3 km från Elite Stadshotellet Karlstad
Visa fler hotell i Karlstad
Omdömet skrevs 15 februari 2024

Jag besökte hotellet med två barn och tycker det är toppen att rummet hade en 210-säng som vi alla kunde sova i utan att trängas. Fint rum men lite slitet på sina ställen.
Vi tog ett varmt dopp i poolen på taket vilket barnen tyckte var kul. Trevlig personal på alla vis, både städ, reception och frukostpersonal. Vi har haft det supermysigt! Plus för god mat på Bishop bredvid.

Datum för vistelsen: februari 2024
  • Restyp: Reste med familjen
Tack caroline j
Anna Björkenstam Wedberg, General Manager på Elite Stadshotellet Karlstad, svarade på det här omdömetSvarade 16 februari 2024

Stort tack för att du tagit dig tiden att skriva om din vistelse hos oss! Härligt att höra att du och barnen har haft det bra, badat, ätit och sovit gott!
Vi önskar er varmt välkomna tillbaka till oss!

Omdömet skrevs 16 januari 2024

I de anrika lokalerna lyckas personalen förmedla en anda som är både familjär och proffsig.
Vi är återkommande gäster och kommer att återvända.
Oavsett årstid är läget mycket bra med närheten till Klarälven och till centrum om man önskar.

Tack Bosse H
Anna Björkenstam Wedberg, General Manager på Elite Stadshotellet Karlstad, svarade på det här omdömetSvarade 17 januari 2024

Stort tack Bosse för det fina omdömet du lämnat! Härligt att höra att du trivs bra hos oss och att vi får äran att ta emot dig som vår gäst igen!
Önskar dig en fortsatt fin vecka och varmt välkommen tillbaka!

Omdömet skrevs 14 januari 2024 från mobil enhet

Mellanlandade på Elite på väg till Sälen. Blev vänligt och glatt bemött av Joel i receptionen när vi kom. Hade bokat ett familjerum som var stort och rymligt för oss alla. Stor och skön säng.
Däremot hade det en hel del skavanker. Sprickor på väggarna, en löst hängande väggkontakt, skavt på möbler, lite missfärgat av rost från slangen i badkar och tejpbitar i taket (!?).
Detta verkar inte vara specielt för just detta hotel utan vi har bott på andra hotel i Karlstad som varit lika slitna.
God men lite rörig frukost, saker tog slut utan påfyllning och borden hann inte riktigt plockas av. Stort plus för en särskild avdelning där hund var tillåttet.

Tack millosun

Tack för att du tar dig tiden att skriva om ditt besök hos oss, din upplevelse är viktig för oss och vi tar tacksamt emot synpunkterna!
Önskar dig en fortsatt fin vecka och hoppas att du kommer tillbaka till Karlstad igen då jag vet att både vi och de andra hotellen i stan kan ge mer positiva upplevelser.

Omdömet skrevs 11 januari 2024

Var där för några månader sedan och kände mig ganska missnöjd utifrån mina erfarenheter med personal, rum och pris. Denna gång känner jag mig mer än nöjd med allt och ser fram emot att komma tillbaka!
Det enda som skulle kunna förbättras är gymmets öppettider då det är så mycket folk där på kvällarna. Kanske hade ni kunnat öppna 1-2h tidigare?

Tack ctwall717

Tack för att du tagit dig tiden att skriva om din vistelse hos oss! Härligt att höra att du har haft en bättre upplevelse denna gång! Gällande gymmet så är det öppet från 6.00 på morgonen till kl.22.00 varje dag. Bastun däremot är varm först kl.15.00 och fram till kl.21.00, kanske att tiden för bastuns öppettid förväxlats?

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka till oss!

Omdömet skrevs 6 januari 2024

Mycket prisvärd hotellvistelse
Hockeyresa, bra läge nära pubarna O’Learys och Pitchers samt torget med gratisbussarna.
Trevlig personal, snyggt & städat, fräsch frukost.
Parkering finns i närområdet till en billig peng.

• Restyp: Reste ensam
Tack dahlgrenper
Anna Björkenstam Wedberg, Hotelldirektör på Elite Stadshotellet Karlstad, svarade på det här omdömetSvarade 9 januari 2024

Stort tack för att du har tagit dig tiden att lämna omdöme om din vistelse hos oss! Härligt att höra att du har haft det bra och är nöjd!
Välkommen tillbaka till oss!