Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com
148 US$
129 US$
Se erbjudande
Tripadvisor129 US$
Hotels.com
Expedia.com129 US$
FindHotel
eDreams129 US$
Trip.com148 US$
Visa alla 18 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (817)
Filtrera omdömen
817 resultat
Medlemsbetyg
296
335
132
39
15
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
296
335
132
39
15
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1520 av 817 omdömen
Omdömet skrevs 21 mars 2021

Vi har bott två nätter och är inte nöjda med hotellets standard. Rummet luktade ganska unket och instängt så vi fick vädra hela tiden. Rummet hade förmodligen stått obebott länge. En liten detalj kanske men schampo och balsam var av dålig kvalité. Bra frukost men ingen som helst koll på antalet personer i matsalen. Det var fullt vid borden så helt säkert för många jämfört med restriktionerna. Hoppas att jag inte blir sjuk efter detta.

Rumstips: Ta inte fönster mot gågatan när kroglivet drar igång.
Datum för vistelsen: mars 2021
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack 849ingalillh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anna Björkenstam Wedberg, General Manager på Elite Stadshotellet Karlstad, svarade på det här omdömetSvarade 26 mars 2021

Hej Ingalill och tack för att du skriver om din vistelse hos oss!
Det är tråkigt att höra att du inte är helt nöjd med vistelsen och med frukosten specifikt. Vi har gjort en rad anpassningar efter rådande läge. Vi har byggt en mycket större buffé i mitten och flyttat vissa stationer för att sprida ut maten och minska risken för köer och trängsel. Vi har även ytterligare en stor lokal intill frukostmatsalen med gott om sittplatser och samtliga lokaler är möblerade helt enligt rådande restriktioner och har dessutom kontrollerats. Vi har handsprit på flera ställen i lokalerna samt erbjuder tillgång till handskar. Det finns flera skyltar i lokalerna för att påminna om egenansvaret som också åligger varje person.
Vi ska ta en titt på rummet du har bott på, det har inte stått outhyrt utan vi har gäster där varje vecka, vi har inte tidigare fått synpunkt om dålig lukt.

Önskar dig en trevlig helg och välkommen tillbaka till Elite Hotels of Sweden!

Vänligen
Anna Björkenstam Wedberg
Elite Stadshotellet Karlstad

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 mars 2021

Sen frukost 06.30, öppnade inte en sekund före det. Ok rum och utrymmen. Understekt hamburgare som på direkt fråga skulle vara well-Done. Tar nog detta hotell igen, Clarion drott var sämre tyckte jag.

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack Axno02
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anna Björkenstam Wedberg, General Manager på Elite Stadshotellet Karlstad, svarade på det här omdömetSvarade 26 mars 2021

Tack så mycket för att du lämnar omdöme om din vistelse hos oss!
Vi ordnar gärna frukostpåsar till de gäster som önskar tidigare frukost på morgonen, tveka inte att fråga!

Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen tillbaka till oss!
Vänligen
Anna Björkenstam Wedberg
Elite Stadshotellet Karlstad

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 mars 2021

Dubbelsängen var av dålig kvalité.
Frukosten var bra, mycket att välja på.
Bara en sort av glutenfritt bröd, lätt att ha fler sorter i frysen för att ta fram till kunden.
Hade uppskattat om det fanns hårttork som standard på rummet, men receptionisten ordnade det till oss.

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack Krister69
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anna Björkenstam Wedberg, General Manager på Elite Stadshotellet Karlstad, svarade på det här omdömetSvarade 9 mars 2021

Hej Krister och tack för att du lämnar feedback på din vistelse hos oss!
Hårtork har vi naturligtvis som bas i alla rum, tyvärr hittar de lösa hårtorkarna ibland vägen ut ur hotellet, men vi ska naturligtvis ha rutin för att se detta och lägga in en ny på rummet. Bra att ni hörde av er till receptionen så att vi kunde ordna detta direkt.

Önskar er varmt välkomna tillbaka till oss!
Vänligen
Anna Björkenstam Wedberg
Elite Stadshotellet Karlstad

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 mars 2021 från mobil enhet

En natt på genomresa spenderades i ett av hotellets familjerum.
Dessa håller normal hög Elite standard där det finns få saker att klaga på.
Hotellet genomgår en utbyggnad så det kommer bara bli till det bättre och jag hoppas man då passar på att ta hand om fasaden inåt gården då den inte är ett jättevacker utsikt.
Bra service med frukost på rummet inredda Corona tider.

Datum för vistelsen: februari 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack johanm602
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anna Björkenstam Wedberg, General Manager på Elite Stadshotellet Karlstad, svarade på det här omdömetSvarade 9 mars 2021

Tack Johan för att du tagit dig tiden att skriva om din vistelse hos oss!
Härligt att höra att ni är nöjda!

Varmt välkomna tillbaka!
Vänligen
Anna Björkenstam Wedberg
Elite Stadshotellet Karlstad

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 februari 2021

Vi hade en underbar helg med barnen med god mat och trevlig personal. Dock kändes personalen i restaurangen stressade och det blev lite missar men överlag var det otroligt mysigt. Och stort tack till Joel i receptionen och pojken som bodde i vårt rum efter oss som hjälpte dotterns glömda gosedjur att komma hem igen.

Datum för vistelsen: februari 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack FruVesa84
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anna Björkenstam Wedberg, General Manager på Elite Stadshotellet Karlstad, svarade på det här omdömetSvarade 26 februari 2021

Stort tack för det fina omdömet! Härligt att höra att ni är nöjda med er vistelse och att gosedjuret är på plats igen!
Gällande besöket i vår pub så är situationen bitvis tuff för mina kollegor då gällande rekommendationer innefattar tidig stängning och många gäster önskar äta innan dess.

Önskar er varmt välkomna tillbaka till oss,
vänligen
Anna Björkenstam Wedberg
Elite Stadshotellet Karlstad

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen