Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
178 US$
174 US$
ClarionCollection
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
148 US$
Clarion Hotels
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
188 US$
182 US$
ScandicHotels.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
138 US$
127 US$
Orbitz.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
63 US$
Booking.com
Se erbjudande
131 US$
Travelocity
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Precis vid stranden
Berg Sateri(Karlstad)
146 US$
141 US$
Travelocity
Se erbjudande
101 US$
Orbitz.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
134 US$
Priceline
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Omdömen (670)
Filtrera omdömen
670 resultat
Medlemsbetyg
403
199
50
11
7
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
403
199
50
11
7
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
3540 av 670 omdömen
Omdömet skrevs 13 januari 2018

Lagom stort hotell i de gemensamma utrymmena som matsal och fikarum .
Maten var väldigt fräsch och nyttig enl mig. Lite roligt att det dessutom är ett gammalt fängelse som hotellet tagit fasta på och behållit detaljer såsom tex en tavla på vilken man kan läsa om fången som bott i mitt rum .

  • Bodde här: januari 2018, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack 833camillan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
AnnaSundenhammar, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Bilan, svarade på det här omdömetSvarade 17 januari 2018

Hej 833camillan,

Kul att du trivdes hos oss och tack för ditt fina omdöme.
Varmt välkommen tillbaka!

Vänliga hälsningar
Anna Sundenhammar
Hotelldirektör

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 januari 2018 från mobil enhet

Ett av de mysigaste hotellen jag besökt. Rummet var stort och luftigt, bra städat och sängen var jätteskön. Hela hotellet gav en myskänsla. Perfekt med gratis parkering bredvid hotellet.

Personalen var trevliga och tillmötesgående.

Frukosten var helt i min smak. Älskar när det finns vanlig naturell youghurt , bär och olika fröer och flingor att ha i. Stort plus för den egna goda muslin.

Middagen var också bra, saknade kanske lite vanlig fräsch sallad. Det mesta var bara röror med majonnäs eller annat i som jag inte ville ha. Så det skulle varit trevligt med mer rena grönsaker. Annars smakade det bra och det var skönt att kunna äta på hotellet.

Jag kommer absolut återkomma om jag har vägarna förbi någon mer gång. Kan varmt rekommendera detta hotell.

Bodde här: januari 2018, reste i arbetet
Tack Annapanna81
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
AnnaSundenhammar, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Bilan, svarade på det här omdömetSvarade 17 januari 2018

Hej Anna,

Tack för ditt fina omdöme och höga betyg, vad glada vi blir!
Vi hoppas få sig dig hos oss snart igen,

Vänliga hälsningar
Anna Sundenhammar
Hotelldirektör

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 januari 2018

Bästa hotellet vi har bott på väldigt länge,

Service i världsklass, utmärkt läge, jätte bra middag ingår och vi fick sen utcheckning kostnadsfritt.

Sängen var dock väldigt smal men nästa gång tar vi bara ett större rum

  • Bodde här: december 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack 106anderss
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
AnnaSundenhammar, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Bilan, svarade på det här omdömetSvarade 9 januari 2018

Hej 106anderss,

Så kul att vi levde upp till era förväntningar även denna gången.

Varmt välkomna tillbaka igen!

Vänliga hälsningar
Anna Sundenhammar
Hotelldirektör

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 december 2017

Som alltid. Bra personal. Rena snygga rum. trevlig atmosfär. Bra frukost. Och mitt "i stan". Receptionen hjälpsam och "serviceminded". TV fungerar utan anmärkning. Bra ljudisolerat. Städpersonalen bra. Rent och snyggt. Gott om toapapper. Toa och dusch rent och snyggt. Trevligt bemötande med korrekt information.

  • Bodde här: december 2017, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack 502bem
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
AnnaSundenhammar, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Bilan, svarade på det här omdömetSvarade 9 januari 2018

Hej 502bem,

Tack för ditt fina omdöme och höga betyg, vad glada vi blir!

Välkommen tillbaka,

Vänliga hälsningar
Anna Sundenhammar
Hotelldirektör

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 december 2017

En avkopplande och trivsam upplevelse mitt i Karlstad. Nära till allt i stort sett. Trevliga rum och bra mat och super personal. Alla tavlor med dokumentation från fängelsetiden är jättetrevliga att läsa!

  • Bodde här: december 2017, reste med familjen
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack marinabW2644JP
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
AnnaSundenhammar, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Bilan, svarade på det här omdömetSvarade 9 januari 2018

Hej marinabW2644JP,

Tack för att du tog dig tid att skriva några rader, vi hälsar dig varmt välkommen tillbaka!

Vänliga hälsningar
Anna Sundenhammar
Hotelldirektör

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen