Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“After Work”
Omdöme om Ll’Amice

Ll’Amice
Boka bord
2
tors 29/10
20:00
Rankad som nr 29 av 172 Restauranger i Karlstad
Certificate of Excellence
Prisklass: 75 US$ - 269 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan från mobil enhet

Trevlig Afterwork med öl och chilinötter denna gång! Inget käk denna gång, men deras pizzor är väl värda att prova! Jättegoda! Alltid trevlig och snabb personal!

Datum för besöket: oktober 2020
Tack berntaagel
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (81)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

610 av 81 omdömen

Omdömet skrevs 23 september 2020

Ll`Amice är en italieninspirerad restaurang som har ett par utomhusbyggnader i plast där man sitter bra vad gäller utrymmen, belysning och värme.
Vi beställde grillad tonfisk och det var nog inte deras specialitet. Den var tyvärr torr.
Man kanske är bättre på pizza?

Datum för besöket: september 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack ZoG230090
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 september 2020 från mobil enhet

Beställde en rätt. Tog en och en haaaalv timma att laga. Trevlig personal men de kan ingenting om service.

- ”Ursäkte jag beställde en timme sedan”
- ”Ska gå och skälla på köket nu på en gång, HAHA”

Pizzan smaka lite som Husbys egna som kostar 55kr, men ja, mysig stämning och trevlig personal.

Datum för besöket: september 2020
2  Tack axlatch
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 september 2020

Tar lång tid. Dålig service, och maten var usel. Beställde oxfilé men ärligt vet jag inte vad det var för något. Aldrig mer. Påpekade allt till personal.

Datum för besöket: augusti 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 823majag
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 september 2020 från mobil enhet

Gick förbi utan att ha bokat men personalen var mycket trevlig och ordnade bord med bra Coronaavstånd. Fantastisk förrätt och varmrätt både pasta och risotto. Servicevänlig personal.

Datum för besöket: september 2020
1  Tack Robertjansson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Ll’Amice tittade också på

Karlstad, Värmlands län
Karlstad, Värmlands län
 
Karlstad, Värmlands län
Karlstad, Värmlands län
 

Besökt Ll’Amice? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt