Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Frödingstenen - ett minnesmärke värt ett besök

Värmlandsfödde Gustaf Frödings minnessten i Alster är en liten lugn upplevelse. Ibland träden ... läs mer

Omdömet skrevs 5 mars 2018
Johnny B
,
Karlstad, Sverige
från mobil enhet
Lite dikter

När ni besökt Alster där Fröding föddes så ta 5 min på en avstickare tilldela sten från 1921! Bra ... läs mer

Omdömet skrevs 10 augusti 2019
642peter123
,
Floda, Sverige
Läs alla 10 omdömen
  
Omdömen (10)
Filtrera omdömen
10 resultat
Medlemsbetyg
3
4
3
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
3
4
3
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 10 omdömen
Omdömet skrevs 10 augusti 2019

När ni besökt Alster där Fröding föddes så ta 5 min på en avstickare tilldela sten från 1921! Bra mål!

Datum för upplevelsen: augusti 2019
Tack 642peter123
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 augusti 2018

Minnessten för Gustav Fröding, som föddes på Alsters herrgård 1860. Stenen är fint placerad i en skogsdunge inte långt från herrgården.

Datum för upplevelsen: augusti 2018
Tack Elisabeth L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2018 från mobil enhet

Vi tog oss en cykeltur och körde förbi Gustaf Frödings Minnesgård där vi varit några gånger tidigare för att istället stanna till vid Frödingstenen. Intressant!

Datum för upplevelsen: augusti 2018
Tack klaraslena
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 mars 2018 från mobil enhet

Värmlandsfödde Gustaf Frödings minnessten i Alster är en liten lugn upplevelse. Ibland träden tronar stenen med inskriptioner. Om man känner till något om Frödings liv eller verk så finns möjlighet att stanna till och ta en stund i lugn och ro på platsen och kanske tänka till kring innehållet i någon dikt. Frödingstenen är värd ett besök!

Datum för upplevelsen: november 2017
Tack Johnny B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2017

I dungen där göken bil.
Kom hit å känn atmosfären
Här sätt han,den där Gustav Fröding,vilken stjärna,vilken underbar människa han måste värt!

Datum för upplevelsen: juni 2017
Tack fredde357
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen