Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gott!”
Omdöme om La Parrilla

La Parrilla
Rankad som nr 19 av 380 Restauranger i Uppsala
Restauranginformation
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Uppsalas bästa köttställe. Tillbehörsbrickan är jättekul och god. Kan varmt rekommenderas! Glöm inte att boka bord

Datum för besöket: mars 2018
Tack Emma A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (199)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

2529 av 199 omdömen

Omdömet skrevs 11 mars 2018 från mobil enhet

Vi vart tipsade om detta ställe. Jag åt kycklingbröst med rotfruktsgratäng som var helt fantastiskt gott. Till det ett glas vitt och kaffe efter på det. Äter sällan annat än huvudrätt. Servicen var jättebra. Kunnig personal. Gå dit när du är i Uppsala.

Datum för besöket: mars 2018
Tack Marie B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 mars 2018 från mobil enhet

Maten var ganska intetsägande. Servitrisen var på gränsen till otrevlig., vi kände oss mest till besvär. Lokalen var dessutom kall och dragig, så vi satt och frös.

Datum för besöket: mars 2018
Tack EmblaGs
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 mars 2018

Lite bullrig och mörk lokal, personalen var mycket trevliga och svarade bra på våra frågor.
Vi provade hamburgaren och nötköttet, oxfile och var mer än nöjda.
Vi var fem i sällskapet och fick ett runt bord som var lite stort så det blev lite svårt att sitta och prata alla tillsammans och med tanke på att det var ganska bullrigt i lokalen.

Datum för besöket: december 2017
Tack klustig
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 februari 2018

Centralt belägen restaurang i Uppsala där möjligheten finns att sitta avskilt runt ett stort runt bord(8 stycken). Något mörkt när menyn ska läsas. För att säkra platsen behöver ni boka innan.
Restaurangen är specialiserad på kött som grillas och serveras medium rare. Till varmrätten får ni själva beställa vilka tillbehör ni vill ha och betala 30-55 kronor per styck. Större sällskap kan gå ihop sig om en gemensam bricka med olika såser, potatisar och sallad för 85 kronor per person.
Vi beställde in olika varmrätter. De som tog grilltallriken och var med på brickan med tillbehör var supernöjda. Även Pluma(grisskuldra) och vegetariska rätten var till belåtenhet.
Själv gjorde jag en dunderplump och tog in Surf Och Turf vilket är ett spett med oxfilé, chorizo och rödräka. Var torrt och vet inte om en sås hade räddat rätten. Tog där till Pommes frites som kom in en ganska lång stund efter själva rätten och därför var spettet kallt.
Personalen var trevlig och bra. Berättade om menyn och rekommenderade.
Servicen när det gällde att få in maten var inte på topp.
Det blir rätt dyrt om ni vill beställa olika och flera tillbehör var för sig. Bra, men dyra viner.

Datum för besöket: februari 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Christina S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på La Parrilla tittade också på

 
Uppsala, Uppsala län
Uppsala, Uppsala län
 
Uppsala, Uppsala län
Uppsala, Uppsala län
 

Besökt La Parrilla? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt