Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bästa pastan i stan”

Ristorante Villa Romana AB
Boka med
Ristorante Villa Romana AB har ingen tillgänglighet för den tid du valt. Välj en annan tid eller sök efter restauranger med tillgänglighet.
Tiden du har valt har redan passerat.
Rankad som nr 18 av 378 Restauranger i Uppsala
Prisklass: 10 US$ - 33 US$
Kök: Italienskt, Från Medelhavet, Skandinaviskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Romantiska möten
Middagsalternativ: Middag, Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 30 mars 2018 från mobil enhet

Var just och avnjöt en lunch på denna oerhört trevliga italienare.
Vi startade med Antipasti som var både vältilltagen och riktigt hög kvalitet på råvarorna.

Sedan intogs en pasta och hamburgare som båda var riktigt bra tillagade och fint presenterade.

Ett extra plus för trevlig personal.

Datum för besöket: mars 2018
Tack SvenAJohansson82
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (319)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

3943 av 319 omdömen

Omdömet skrevs 16 mars 2018 från mobil enhet

Supernöjd med valet av restaurang. Hela sällskapet var nöjda med maten. Väldigt bra pastarätter och stora portioner. Bra service - går gärna tillbaka hit!

Datum för besöket: mars 2018
Tack idafinsmakare
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 mars 2018 från mobil enhet

Snabb och trevlig service, med god och prisvärd mat! Alla var jättenöjda med både varmrätt och efterrätt. Stora portioner och en bra smakupplevelse. Rekommenderas varmt!

Datum för besöket: mars 2018
Tack Minja L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 mars 2018

Väldigt trevlig miljö och god mat. Välkomnande service och vänlig uppassning. Ligger lite undanskymt från huvudgatan men värt ett besök.

Datum för besöket: februari 2018
Tack Josef R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 februari 2018

Supergod mat och jätte trevlig och service inriktad personal. Pastan vi åt var det godaste jag ätit!

Datum för besöket: juni 2017
Tack Marie E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Ristorante Villa Romana AB tittade också på

 
Uppsala, Uppsala län
Uppsala, Uppsala län
 

Besökt Ristorante Villa Romana AB? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt