Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Billigt lunchställe”
Omdöme om Lucullus

Lucullus
Rankad som nr 102 av 381 Restauranger i Uppsala
Middagsalternativ: Uteservering
Restauranginformation
Middagsalternativ: Uteservering
Omdömet skrevs 3 oktober 2017

Mycketen snabblunch. husman men helt ok mat när man kommer hungrig och vill snabbt har något som stillar hungern. Kanske ingen gastronomisk upplevelse men helt ok för

Datum för besöket: september 2017
Tack Magnus D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (38)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

1014 av 38 omdömen

Omdömet skrevs 29 juli 2017 från mobil enhet

Vi beställde plankstek och det var riktigt bra. Fick maten fort vilket passa väldigt bra när man hade en grinig 7 månaders bebis med sig. Trevlig personal rekommenderas

Datum för besöket: juli 2017
Tack Jessica G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 juli 2017

Gick ut med frun för en bit mat på lördagskvällen. Att det blev just Lucullus var mest en slump. Men vi lämnade restaurangen mätta och glada och en god upplevelse rikare.

Datum för besöket: juli 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Arne F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juni 2017 från mobil enhet

Utmärkt service
Vällagad och smakrik Black and White. Inget övrigt att önska . Bra bemötande. Rekommenderas .

Datum för besöket: juni 2017
Tack Rolf B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 april 2017

Denna restaurang har funnits i Uppsala i många många år.
Har varit där flera gånger och maten är god (sista gången var köttet lite för well done trots önskemål om motsatsen) priset är bra och de har bra öppettider. Serveringen är så där. Inget jätteintresse av dig som kund. Jag rekommenderar den i alla fall för pris och smak.

Datum för besöket: februari 2017
Tack Jenka69
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Lucullus tittade också på

Uppsala, Uppsala län
Uppsala, Uppsala län
 
Uppsala, Uppsala län
 
Uppsala, Uppsala län
Uppsala, Uppsala län
 

Besökt Lucullus? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt