Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
184 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-12-04
Travelocity
Expedia.com
184 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-12-04
Hotels.com184 US$
Orbitz.com184 US$
CheapTickets184 US$
Visa alla 12 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (112)
Filtrera omdömen
112 resultat
Medlemsbetyg
44
51
13
2
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
44
51
13
2
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 112 omdömen
Omdömet skrevs 18 mars 2020

Rent, fräscht, fina rum, trevlig personal. Jag bodde på von Kraemer i nästan 8 veckor och är mycket nöjd. Viktigt att bo bra när man är där p.g.a. sjukdom. Enda nackdelarna var lite tv-krångel och att den mycket fina maten kanske var lite för fin ibland. Många gäster är där för strålbehandling och då är illamående en vanlig biverkning och då kan det vara jobbigt med ovanliga smaker, så ibland saknade jag "enklare" maträtter. Men nu är vi inne på småsaker - jag är helnöjd! Läget är väl så där om man är turist men perfekt om man ska till sjukhuset.

Datum för vistelsen: mars 2020
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Motorcycledude
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 augusti 2019

Läge perfekt i samma hus som kliniken, samt ganska nära till många sevärdheter i Uppsala på promenadavstånd, och personalen ger gärna tips om utflyktsmål. Finns dessutom 2 cyklar att låna.
Lugnt läge (dock en och annan ambulanshelikopter till Akademisjukhuset tvärs över gatan),med stängda fönster absolut tyst. Klimat och ventilation på rummen klarar inte den värme som var i somras, skulle behövas ses över, Välj om möjligt rum på östra sidan så blir det både lugnare och lite svalare.
Reception och restaurang på 4e våningen som utanför semestertid har mycket bra mat. Personalen oftast trevlig och hjälpsam inte minst tjejerna som jobbar fm (gör ett kanonjobb!). Under semestern är maten på lunch och framförallt middag lite sådär, men fyller magen och personalen på frukost och lunchen lyfter upplevelsen några snäpp. Kvällstid underbemannat vid middagstid, de som jobbar och sliter har svårt att vara både i reception och servera mat själva.
I stort sett kanon för behandlingsvistelsen men finns förbättringspotential lite här och där.

Rumstips: Välj om möjligt rum på östra sidan så blir det både lugnare och lite svalare.
Datum för vistelsen: juli 2019
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
1  Tack Pierre A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2019

Observera att detta hotell är ett patienthotell till största del då det ligger i närheten av Akademiska sjukhuset. Detta kunde vi inte utläsa innan vi valde att göra vår bokning. Om det inte gör dig som gäst något att vistas i en "sjukhusmiljö" med en hög medelålder så är detta hotell ok. För en mysig cityweekend etc boka något annat alternativ. För oss var detta alldeles för mycket sjukhuskänsla med patienter. Hotellet har trevlig personal och bra frukost. Rent och städat. Luftkonditionering var ur funktion vid hela vår vistelse (4 dagar) vilket drar ner betyget i sommarhettan. Personalen gjorde så gott de kunde. Inga fläktar fanns att tillgå.

Datum för vistelsen: juli 2019
Tack U1872O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juli 2019 från mobil enhet

Ytterligare en lunch spenderades på Hotel von Kraemer. Förutom att avnjuta deras helt fantastiska salladsbuffé (utan tvekan den bästa i Uppsala med utsökt hembakat bröd) så provade jag deras laxbiff idag med ärtor, räkor, potatismos, vitvinssås samt skurna sockerärtor. En helt klart god rätt, dock saknades både kryddning och lite mer olika texturer i denna rätt som var ganska "mjuk" i sin helhet. Som tur är så väger personalen, inredningen och den underbara salladsbuffén upp upplevelsen.

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste i arbetet
Tack SofiaEkBerggren
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juni 2019 från mobil enhet

Bara gott att säga. Rent och fräscht. Bra sängar. Fina sällskapsutrymmen. Sval och bra luft trots sommarvärmen. Trevlig personal. Väldigt nära till barnsjukhuset, bara över vägen. Perfekt att ha tillgång till pentry.

Datum för vistelsen: juni 2019
Restyp: Reste med familjen
2  Tack finfanful
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen