stenmans

Mitt omdöme är superbra, inte minst läget med närhet till det mesta

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 13 maj 2024
Vet ej om jag fyllt i rätt när jag ser hur en del ringar inte är fyllda alls, men mitt omdöme är jättebra
Datum för vistelsen: maj 2024
Resetyp: Reste som ett par
4,0 av 5 bubblorStandard
4,0 av 5 bubblorRum
4,0 av 5 bubblorRenlighet
4,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Radisson Blu Hotel Uppsala, Guest Services / Front OfficeRadisson Blu Hotel, Uppsala, svarade på det här omdömet
Svarade 30 maj 2024
Hej
Stort tack för ditt fina betyg!
Så härligt att se att ni hade det bra hos oss och tack för att du tar dig tid att dela med dig av dina erfarenheter.

Jag hoppas att vi snart får hälsa er välkomna tillbaka till oss igen
Radisson Blu Hotel Uppsala
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
990 kr
Omdömen (1 419)
1 419 resultat
49 av 1 419 omdömen
Omdömet skrevs 3 maj 2024

Jag är ganska besviken på min upplevelse. Jag har alltid gillat Radisson, men upplevelsen gav inte befogenhet för priset. Det är ett fint hotell, nära till stan och tågstationen. Men standarden på rummen och hotellet generellt var i linje med vad många hotell i lägre prisklass erbjuder. Jag hade hellre sparat en slant och haft samma standard.
Frukostbuffén var dock väldigt bra! Det var trevligt att kunna sitta ute i solen på deras mysiga uteservering. Personalen var även trevlig.

Datum för vistelsen: april 2024
Tack matildamuyingo
Radisson Blu Hotel Uppsala, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel, Uppsala, svarade på det här omdömetSvarade 30 maj 2024

Hej
Stort tack för din feedback. Jag är ledsen att vi inte lyckades att leva upp till dina förväntningar på oss.

Jag skulle jättegärna vilja veta lite mer om vad du hade förväntat dig och vad vi skulle kunna göra bättre. Feedback från våra gäster är väldigt viktigt för att vi ska bli bättre.

Jag hoppas vi hörs och att vi i framtiden får en ny möjlighet att överträffa era förväntningar på oss.

Omdömet skrevs 27 februari 2024

Helt okey hotell. Bra placerat i centrum och då nära till det mesta. Tyvärr har vissa rum ett lite udda uitseende så vill man inte se varandra i duschen eller när man är på tos så säg till det finns riktiga rum också.

Datum för vistelsen: februari 2024
Tack Pioneer49196
Radisson Blu Hotel Uppsala, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel, Uppsala, svarade på det här omdömetSvarade 28 februari 2024

Hej Björn

Så härligt att se att ni hade det bra hos oss, och precis som du skriver så har vi rum med traditionell planlösning också :)
Varmt välkommen tillbaka till oss snart igen

Omdömet skrevs 20 februari 2024

Fantastiskt hotell med otroligt fin och trevlig personal! Frukosten hade ett stort utbud och var väldigt god. På kvällen gick vi ned till picnic och tog en drink. Bartendern va mycket trevlig och gav bra tips.

Datum för vistelsen: februari 2024
Tack hthea896224

Stort tack för att du tar dig tid att ge oss feedback från er vistelse hos oss!
Så härligt att se att ni hade det bra hos oss och jag hoppas att vi i framtiden får en möjlighet att hälsa er välkomna tillbaka till oss snart igen

Omdömet skrevs 17 januari 2024

Det enda jag i princip tänkte på var att en i personalen öppnade dörren till mitt rum och frågade om jag ville ha service, detta plus att jag i bokningen hade valt att inte få någon rumsservice under tiden jag var där. Det hade kunnat göras snyggare.

Datum för vistelsen: januari 2024
  • Restyp: Reste med vänner
Tack simonvlofgren
Radisson Blu Hotel Uppsala, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel, Uppsala, svarade på det här omdömetSvarade 19 januari 2024

Hej Simon
Stort tack för att du tar dig tid att ge oss feedback från er vistelse hos oss.
Jag är ledsen om du blivit störd under vistelsen, även om man väljer att inte ha rumsstäd, så frågar vi alltid om vi får tömma soporna, detta är så att det ev. inte börjar lukta illa. Jag ska se över om vi på något sätt kan göra detta tydligare för våra gäster.
Det gläder mig att ni i övrigt hade det bra hos oss och jag hoppas att vi snart får hälsa dig välkommen tillbaka till oss igen

Omdömet skrevs 6 november 2023

Superbra stämning på hela hotellet
Bra service både reception och resturang
Mkt god mat och fantastisk frukost där kockarna är anpassningsbara.
Något skitigt i hiss och allmänna korridorer samt tråkigt spa

Datum för vistelsen: november 2023
  • Restyp: Reste med familjen
Tack sn0882023
Radisson Blu Hotel Uppsala, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel, Uppsala, svarade på det här omdömetSvarade 7 november 2023

Hej

Så härligt att se att ni hade det bra hos oss och att ni fick en bra start på er dag med frukosten.
Det gläder mig att ni blev väl omhändertagna och tack för att du tar dig tid att dela med dig till andra resande.
Jag hoppas att vi i framtiden får hälsa er välkomna tillbaka till oss snart igen