Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com103 US$
Hotels.com103 US$
Priceline104 US$
Travelocity103 US$
eDreams104 US$
Trip.com103 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (207)
Filtrera omdömen
207 resultat
Medlemsbetyg
71
96
28
8
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
71
96
28
8
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 207 omdömen
Omdömet skrevs 23 november 2021

Det är tredje gången vi bor här. Nöjda kunder kommer tillbaks!
Hotellet är prisvärt för sin standard och sitt läge. Parkering i parkeringshus under hotellet för mindre än 300 för en helg.

Frukosten är helt ok och matsalen är trivsam ("hemmiljö") om än något trång.

Datum för vistelsen: november 2021
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack itto99
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 24 oktober 2021

Trevlig personal, väl städat! Mysig familjär stämning på frukosten! Smidigt med parkeringen under huset, synd bara att vi betalade parkeringen i parkeringshuset, var billigare att gå genom hotellet! Pris värt för vår del!

Datum för vistelsen: oktober 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
2  Tack 631sirii
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 27 september 2021

Bra hotell, med otroligt centralt läge. Rummen håller hög standard, tyst och inga konstiga dofter. Allt fungerade och bra städat. Liten toalett men nyrenoverade, fräscht. Plus med garage i källare med hiss direkt till receptionen.

Datum för vistelsen: september 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
1  Tack alfingvarsson
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 18 augusti 2021 från mobil enhet

Ett centralt hotell med bra parkeringsmöjligheter i garaget nedanför med ett fast pris för dygn eller dag. Stäm av detta innan ni väljer parkering.
Vi bodde i ett större rum med bra med plats. Frukosten och lokalerna är lika bra och familjär som tidigare. Att starta morgonen med en uppiggande ingefärsshot är inte fel! Saknade dock den familjära känslan i receptionen. Det hade ökat upp betyget ännu mer. Hotellet har ingen restaurang men för vår del spelar det ingen roll, äter oftast inte på hotellet ändå.

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack Ariannefine
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 15 augusti 2021 från mobil enhet

Trevligt hotell i centrala Uppsala. Läget är oerhört centralt, mittemot centralstationen och Stora Torget med shoppingstråken några få minuters promenad bort.
Rimliga priser för rummen. Bra frukost med färskt bröd. Müsli-utbudet basic. Men inte extraordinärt.
Rummen känns inte trånga. Städning ren och ordinär, kan bli lite bättre. Möjlighet till parkering i garage för några hundralappar i tillägg beroende på antal dygn. Hårda sängar.
Minussidan, begränsade parkeringsplatser utomhus, men det är mer Uppsalas fel än hotellets. Ljudnivån från angränsande restauranger vid stationen kan upplevas störande.

Rumstips: Svårt att parkera på intilliggande gator.
Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack 298michaelj
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen