Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
137 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-02-06
Booking.com
139 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-02-06
Boka nu, betala på plats
ScandicHotels.com
120 US$
Se erbjudande
Snaptravel
Hotels.com137 US$
Priceline140 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (570)
Filtrera omdömen
570 resultat
Medlemsbetyg
119
232
146
52
21
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
119
232
146
52
21
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1217 av 570 omdömen
Omdömet skrevs 16 november 2021

Ja vad skall man säga, i princip ett fint rum vi sov gott. Stort och fint badrum som var fryskallt. Elementet stod på sex och var helt kallt, trist en kulen vinterdag. Frukosten var ok, men släng den äckliga allternativ baconen. Antingen riktig Bacon, eller strunta i det. Sedan var det dåligt att det inte fanns något rent svart te, som ceylon eller English Breakfast. Earl greay är parfymerat med bergamott olja som är en citrusfrukt, och passar inte för en allergicker.

Men det absoluta bottennappet var incheckningen, hua. Medans vi står i kön och väntar ser jag en man smita emellan och lämna två medicin askar till receptionisten som snurvlande försvinner bakom. Jag tänker skönt då slipper vi henne, men hon kommer ut och betjänar oss. Att i covid tider behöva lämna ifrån sig kort till en person som drar in snor på vart annat andetag, var oerhört motbjudande. Vi spritade alla kort nycklar plånböcker och så vidare när vi kom upp på rummet. Att alla individer kanske inte har råd att stanna hemma är en sak men då måste det vara arbetsgivarens ansvar att se till att kunder och besökare inte råkar ut för äckliga skräckupplevelse

Datum för vistelsen: november 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack Petmoj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Erika Gelinder, General Manager på Scandic Uplandia, svarade på det här omdömetSvarade 19 november 2021

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Det hjälper oss att bli bättre på det vi gör. Tråkigt att höra att du inte var nöjd med din vistelse. Det är såklart inte den hotellupplevelse som vi vill erbjuda våra gäster och vi har vidtagit åtgärder för att det inte ska hända igen.

Vi hoppas såklart att du vill komma tillbaka till oss och att vi kan ge dig en bättre upplevelse då.

Vänligen Erika, Scandic Uplandia

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 november 2021

Datum för vistelsen: november 2021
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Elina Laursen, Guest Services / Front Office på Scandic Uplandia, svarade på det här omdömetSvarade 18 november 2021

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 5 november 2021

Datum för vistelsen: november 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Elina Laursen, Guest Services / Front Office på Scandic Uplandia, svarade på det här omdömetSvarade 18 november 2021

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 2 november 2021

Datum för vistelsen: november 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Elina Laursen, Guest Services / Front Office på Scandic Uplandia, svarade på det här omdömetSvarade 2 november 2021

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 25 oktober 2021

Dålig bemanning i receptionen, fick vänta länge på hjälp. Uppgraderingen av rum var under all kritik, funkade inte trots att jag är Scandic medlem på Top 3 Level. Omysiga rum med väldigt varierad inredning, ser inte alls ut som på hotellets egen webbsida.
Trånga hissar för bagage. Standardfrukost a la Scandic.

Datum för vistelsen: oktober 2021
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack Helena S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Elina Laursen, Guest Services / Front Office på Scandic Uplandia, svarade på det här omdömetSvarade 2 november 2021

Tack Helena för att du tagit dig tid att lämna betyg och kommentar om din vistelse hos oss.
Jag är ledsen att läsa att vi inte levde upp till dina förväntningar.

Jag hoppas att du ger oss en andra chans framöver.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen