Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
132 US$
Se erbjudande
Boka nu, betala på plats
Expedia.com
131 US$
Se erbjudande
FindHotel
125 US$
Se erbjudande
Hotels.com131 US$
Priceline132 US$
Prestigia.com136 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 261)
Filtrera omdömen
1 261 resultat
Medlemsbetyg
533
441
184
68
35
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
533
441
184
68
35
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 1 261 omdömen
Omdömet skrevs 16 oktober 2021

Att det ligger centralt nära till precis allt. Super fina rum gott med utrymme, rent och fräscht. Mycket tillmötesgående personal som ger god service. Utmärkt frukost. Finns inget att klaga på allt var toppen. Kommer att boka detta hotell igen.

Datum för vistelsen: oktober 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack malinf762021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Susanne Boije Fredlund, Hotelldirektör på Clarion Hotel Gillet, svarade på det här omdömetSvarade 18 oktober 2021

Tusen tack för ditt fina betyg!
Det glädjer oss verkligen att du haft det så bra hos oss, vår personal är fantastisk.

Varmt välkommen tillbaka!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 oktober 2021

Jag återkommer gärna till Clarion Hotel Gillet. Trevlig personal och serviceinriktat bemötande, rent och fräscht med fin lobby. Den anslutande restaurangen Kitchen and Table är mysig och serverar såväl god frukostbuffé (bland annat bondomelett!) som goda middagsrätter. Hotellet har ett mycket centralt läge - nära till det mesta, både till sevärdheter, restauranger och shopping. Rummen är fräscha, rymliga och med supersköna sängar.

Datum för vistelsen: oktober 2021
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack vallbergmartina8
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Personalen Clarion Hotel Gillet, Gästservice/reception på Clarion Hotel Gillet, svarade på det här omdömetSvarade 13 oktober 2021

Hej Martina och WOW! Tack för ditt fina betyg och ord, det gör oss så glada att se när gäster varit nöjda hos oss.
Vi hoppas att du kommer tillbaka snart igen!
/Karin, Supervisor Clarion Hotel Gillet

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 oktober 2021

Trevligt rum med sköna sängar och trevlig frukostbuffé. Ett hotell som jag gärna återkommer till då det ligger på promenadavstånd till shopping och sevärdheter. Lätt att parkera i garaget under hotellet och hiss upp till receptionen.

Datum för vistelsen: oktober 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Eva J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Personalen Clarion Hotel Gillet, Gästservice/reception på Clarion Hotel Gillet, svarade på det här omdömetSvarade 13 oktober 2021

Hej Eva och stort tack för ditt fina betyg och ord! Du är så varmt välkommen tillbaka!
/Karin, Supervisor Clarion Hotel Gillet

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 oktober 2021

Trevligt bemötande och nära allt. Bra med parkerings möjligheter. Rummen välplanerade och badrummen likaså. Det bästa är dock de stora kuddarna. Frukostpersonalen absolut det trevligaste jag någonsin har mött. Guldstjärnor till "frukost hovmästaren"!

Datum för vistelsen: oktober 2021
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack valpuris2015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Receptionen Front desk, Gästservice/reception på Clarion Hotel Gillet, svarade på det här omdömetSvarade 7 oktober 2021

Hej!

Stort tack för din härliga feedback!
Härligt att höra att du trivdes bra på rummet! Ja men dem stora kuddarna är absolut helt underbara! Kul att du tyckte det!
Jag hälsar givesvis vidare till mina kollegor i frukosten!

Varmt välkommen åter snart igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 oktober 2021 från mobil enhet

Bra läge. Fräscht och rent. Trevlig personal och god frukost. Saknade dock handdukstorkar i badrummet då vi nyttjade SelmaSpa City vid två tillfällen. Hotelle4 var hyfsat Corona anpassat trots att restriktionerna släppts, vilket var bra.

Datum för vistelsen: oktober 2021
Restyp: Reste som ett par
1  Tack sannaengqvistschmitz
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Personalen Clarion Hotel Gillet, Gästservice/reception på Clarion Hotel Gillet, svarade på det här omdömetSvarade 13 oktober 2021

Hej Sanna! Tack för ditt fina betyg och återkoppling, vi önskar dig varmt välkommen åter snart igen!
/Karin, Supervisor Clarion Hotel Gillet

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen