“Trevlig Middag!”

20:00
Rankad som nr 47 av 487 Restauranger i Uppsala
Restauranginformation
Omdömet skrevs 7 juli 2020

Blev en trevlig middag på Granhof. Vi satt ute och åt då trerätters middag. God mat och trevlig service. Kan verkligen rekommendera ett besök här!

Datum för besöket: juli 2020
    • Mat
Tack Erik W
Språk

Omdömet skrevs 26 juni 2020 från mobil enhet

Härlig middag med fantastisk tonfisk till varmrätt. Vi var två personer, som åt helt olika trerättersmeny och var helnöjda båda två.
Personalen är grädden på moset. Ett tillmötesgående i särklass! Mycket värt ett besök. Ta en drink, ät en bit mat eller varför inte trerätters. Njut!

Datum för besöket: juni 2020
Tack Solveig_12
Omdömet skrevs 24 mars 2020 från mobil enhet

Min jämna födelsedag firade vi med middag på Granhof. Alla 18 vid bordet valde rätter från ”erbjudandet” och alla från 4 år till 75 var nöjda. Hela miljön, den personliga stämningen och fantastiskt välsmakande mat och dryck skapade en riktig feststämning. Imponerande timing på alla rätter! Rätterna som erbjuds spänner över många smaker. Toppen!

Datum för besöket: februari 2020
Tack Solveig_12
Omdömet skrevs 20 mars 2020 från mobil enhet

Kanonställe! Bra service, kunnig personal och extremt prisvärt. Vi beställde 3 rätters konceptet. Bra förrätt, excellent ryggbiff till varmrätt och en riktigt bra tiramisu till efterrätt. Bra, prisvärda, viner därtill.
Gå dit!

Datum för besöket: mars 2020
Tack CoachSpeedy5
Omdömet skrevs 23 februari 2020 från mobil enhet

Verkligen så himla god mat. Åt trerätters meny. Väldigt trevlig och kunnig personal och så fin lokal. Rekommenderas.

Datum för besöket: februari 2020
Tack asterios13

Resenärer som tittade på Restaurang Granhof tittade också på

Uppsala, Uppsala län

Besökt Restaurang Granhof? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt