“Ett nytt smultronställe i Uppsala”
Omdöme om Restaurang Granhof

Restaurang Granhof
Boka bord
mån 10/2
20:00
Rankad som nr 47 av 468 Restauranger i Uppsala
Restauranginformation
Omdömet skrevs 3 december 2019 från mobil enhet

Ett nytt smultronställe för Uppsalaborna. Liten kombination av Uppsala och New York. Trevlig service, härlig miljö i ett litet town house mitt i Stadsdelen Luthagen. Att man dessutom har grym Biff Rydberg samt egna vinet ”Direktören” från Länna Bruk gör det hela till en toppnotering.

Datum för besöket: december 2019
Tack ThomasX59
Språk

Omdömet skrevs 24 november 2019 från mobil enhet

Prisvärd och väldigt god mat.
Skulle behöva slipa på detaljer såsom menyutformning, service och sättet hur de serverar på.
Ger inget större professionellt intryck, även om det inte är deras ambition med denna restaurang.
Perfekt att gå och käka familje/födelsedagsmiddag. Åldersgrupp något äldre.

1  Tack MatEdvard
Omdömet skrevs 23 november 2019 från mobil enhet

Jättegod mat och prisvärt! Jättetrevlig personal! Servicen var på topp! Ganska centralt. Mysigt ställe!

2  Tack 292maud_
Omdömet skrevs 19 november 2019

Fantastiskt fin miljö och god mat. Vi tog trerättersmenyn som var mycket prisvärd med flera alternativ att välja på. Personalen var mycket trevlig men kanske inte så uppmärksam alla gånger... Kommer garanterat gå dit igen!

• Mat
Tack Road323534
Omdömet skrevs 16 november 2019 från mobil enhet

Vi åt trerätters meny till ett mycket bra pris. Toast Skagen, fjällröding o mangosorbet, gott! Trevlig välkomnade personal i mysig lokal.

Tack miafureb

Resenärer som tittade på Restaurang Granhof tittade också på

Uppsala, Uppsala län

Besökt Restaurang Granhof? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt