Till att börja med så måste jag säga att vi kände oss väldigt välkomna utan några krusiduller. Beställde 3 rätters bestående av svampsoppa, biff Rydberg och en creme brulee. Soppan på skogssvamp var underbar. Det följde med en historia var svampen var plockad, utmärkt! Vinvalet till för och varmrätten var också en höjdare.
Nu till det lite tristare. Den råstekta potatisen var just lite rå. Kunde få gå i pannan 3-4 minuter till. Detta drog ner lite. Hjorten som någon i sällskapet beställde var seg, mycket seg. Deserten kändes heller inte så hemlagad. Lokalen blev framåt kvällen väldigt fullbokad vilket är trevligt naturligtvis men lite glesare mellan borden och akustikplattor i taket skulle nog hjälpa mot det ganska höga sorl som uppstod.
Sammanfattning, prisvärt men kändes lite nystartat. Väntetiden var emellanåt alldeles för lång. Dock ska ingen skugga falla på den servitris som välkomnade oss. Rutinerad och professionell.
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.