Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Toppen besök”
Omdöme om Asia Grill

Asia Grill
Boka bord
2
sön 19/9
20:00
Rankad som nr 117 av 371 Restauranger i Uppsala
Prisklass: 11 US$ - 23 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Jag var där med ett kompis gäng, fräsch lokal, kvalité på maten trevlig personal. Har varit där flera gånger både under lunch buffé samt middagsservering och jag kommer garanterat återkomma.

Datum för besöket: juni 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Y3561TMnicholasf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (11)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 11 omdömen

Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Asia Grill hade bra mat och bra kundbemötande. Personalen var trevlig och fick en att känna sig välkommen

Datum för besöket: augusti 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack maxhH9533JN
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 oktober 2020 från mobil enhet

Var där med ett stort gäng kompisar och åt middagsbuffé vilken var en av dom bästa bufféer a jag ätit mycket bra kvalitet och bemötandet som vi fick var mycket trevligt och bra jag rekommenderar å det starkaste den här buffén

Datum för besöket: november 2019
1  Tack UppsalaUgglan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 februari 2020

Mycket ändrat. Bättre förr. Inte mycket att välja bland. Vanliga vårrullar finns ej. Vanliga friterade kycklingen finns ej. Fanns annan variant, tycker att den andra är godare. Grillade grönskar är fortfarande råa. Sushi’n var bra iallafall. Service var bra iallafall. Klagomål verkade inte tas emot på allvar av personen där.

Datum för besöket: februari 2020
Tack Z6332YZmo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 december 2019

Spagetti som nudlar, rå kyckling och hittade död insekt i maten. Har heller aldrig någonsin tidigare upplevt ett så dåligt bemötande som på detta ställe. Under all kritik. Kommer aldrig tillbaka.

Datum för besöket: december 2019
1  Tack Malin S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Asia Grill tittade också på

Uppsala, Uppsala län
 
Uppsala, Uppsala län
 

Besökt Asia Grill? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt