Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koh Pangan”
Omdöme om Koh Phangan

Koh Phangan
Rankad som nr 81 av 363 Restauranger i Uppsala
Kök: Thailändskt
Middagsalternativ: Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Omdömet skrevs 28 juli 2020

Härlig atmosfär och utsökt mat. Vi åt pad tai och blev väldigt nöjda. Som bonus fick vi en rundguidning i hela restaurangen och fick se mer av den fantastiska inredningen.

Datum för besöket: juli 2020
Tack 823g_ranl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (143)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 143 omdömen

Omdömet skrevs 21 juli 2020 från mobil enhet

Super god mat och bra service!
Rekommenderas stark till par och familjer!
Vi åt båda två Pad Thai vilket var super gott

Datum för besöket: juli 2020
Tack tilderosengren
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 februari 2020 från mobil enhet

Första gången vi var där var vi nöjda, god mat och trevlig personal. Så pass att vi bokade bord igen två veckor senare. Maten var ok då också, om än något sämre, men det som framförallt gjorde att vi inte kommer att gå dit igen var den otroligt förvirrade servicen. Glömda drycker, fel mat osv. Vi tittade inte tillräckligt noga på notan innan vi betalade, när vi sedan uppräckte att de felaktigt slagit in två flaskor vin (istället för två glas) kunde de inte göra ett återköp. Så konstigt! Istället fick vi lämna bankkontonummer till den förvirrade servitrisen, och gå därifrån med en försäkran om att de skulle sätta in de de felaktigt tagit betalt för på kontot inom en vecka.

Datum för besöket: februari 2020
2  Tack limaga81
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 februari 2020

Vänligt välkomnande. Bara halva restaurangen öppen lördag fm. Bra mat, vackert upplagt. Bra att man fick sallad direkt till bordet så man kan äta medan man väntar på maten.

Datum för besöket: februari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Åsa G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 februari 2020 från mobil enhet

Inrett som du är i Thailand med internationell personal. Bra och rapp service med bra prisnivå.
Maten var också god!

Datum för besöket: februari 2020
Tack 889alb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Koh Phangan tittade också på

Uppsala, Uppsala län
Uppsala, Uppsala län
 
Uppsala, Uppsala län
Uppsala, Uppsala län
 

Besökt Koh Phangan? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt