Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
95 US$
Se erbjudande
Boka nu, betala på plats
Expedia.com
95 US$
Se erbjudande
Agoda.com
115 US$
93 US$
Se erbjudande
Hotels.com95 US$
Travelocity95 US$
Hurb115 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (285)
Filtrera omdömen
285 resultat
Medlemsbetyg
107
120
37
12
9
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
107
120
37
12
9
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
165170 av 285 omdömen
Omdömet skrevs 19 juni 2017

Väldigt trevlig vistelse i ett rum på något av de övre planen. Fin utsikt över det vackra slottet och Uppsala från rummet. God frukost och drinktips från självaste VD:n. Supernöjd! Skybaren kändes mysig och man hade verkligen överblick över Uppsala.

Rumstips: Fin utsikt om man bor lite högre upp.
Datum för vistelsen: juni 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Jonathan T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
reservationacademia, Manager på Elite Hotel Academia, svarade på det här omdömetSvarade 22 juni 2017

Hej Jonathan,
Stort tack för din trevliga feedback! Härligt att se att ni tyckte om vårt hotell och hade en bra vistelse. Hoppas drinken smakade bra :)

Önskar en fantastisk sommar och hoppas på ett snart återseende!

Vänliga hälsningar
Malin Annemark
Receptionschef
Elite Hotel Academia, Uppsala

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 juni 2017

Bra läge
Rent och snyggt.
Känns coolt för den alerta teknikkunnande gästen tänker då på det att man måste ladda ner en app för att nå receptionen kanske inte så lätt för några av den äldre generationen

Datum för vistelsen: juni 2017
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack Maya R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 8 juni 2017

Hej Maya,
Tack för att du har tagit dig tid att ge oss beröm, det betyder mycket för oss. Vi är det första hotellet inom Elite Hotels som testar denna nya app istället för att ha den traditionella telefonen på hotellrummet - kul och spännande tycker vi. För de personer som inte har en privat smartphone har vi lånetelefoner i receptionen.

Varmt välkommen tillbaka till oss!

Med vänliga hälsningar,
Beatrice

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 maj 2017

Perfekt läge bredvid centralstationen. Nya och fräscha rum. Lite mindre reception och något oerfaren personal.Fint utsikt och stora fönster. Nästan perfekt frukost.Annars mycket nöjd. Hade varit bra med lånecyklar.

Datum för vistelsen: maj 2017
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack constantine730
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 1 juni 2017

Hej,
Stort tack för din trevliga feedback, det betyder mycket för oss!
Härligt att se att du tycker om vårt hotell och vår frukost.
Vi håller just nu på att ta fram lånecyklar så förhoppningsvis finns det att låna om du kommer och besöker oss igen.

Önskar en trevlig helg och välkommen åter!

Vänliga hälsningar
Malin Annemark
Redeptionschef, Elite Hotel Academia, Uppsala

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 maj 2017 från mobil enhet

Fräsht hotell , fina rum och bra toaletter samt dusch. Ligger bra i stan till allt. Frukostbuffén var toppen det enda att anmärka på var att det var mycket folk dom åt samtidigt vilket gjorde det trångt samt att det fattades påfyllning på maten.

Datum för vistelsen: maj 2017
Restyp: Reste som ett par
1  Tack jennybK3654KP
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 1 juni 2017

Hej,
Tusen tack för din trevliga feedback!
Härligt att se att ni haft en bra vistelse och tyckte om vårt hotell!

Önskar en härlig sommar och varmt välkomna tillbaka!

Vänliga hälsningar
Malin Annemark
Receptionschef
Elite Hotel Academia, Uppsala

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 maj 2017

Lugnt och skönt hotell - promenadavstånd från centralen. Riktigt bra utbud av öl på Bishops Arms - trevlig personal och bra bemötande - litet gym som passar i all enkelhet - enkelt att nå med bil också..

Datum för vistelsen: maj 2017
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack Johan A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 29 maj 2017

Hej,
Stort tack för din trevliga feedback, det glädjer mig att läsa att ni haft en bra vistelse och tyckte om vårt hotell och personal samt ölutbudet på The Bishops Arms.

Önskar en härlig sommar och varmt välkomna tillbaka!

Vänliga hälsningar
Malin Annemark
Receptionschef
Elite Hotel Academia, Uppsala

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen