Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra Sushi”
Omdöme om Minako

Minako
Rankad som nr 9 av 131 Restauranger i Södertälje
Kök: Japanskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Romantiska möten
Middagsalternativ: Bokningar, Avhämtning
Omdömet skrevs för 5 veckor sedan

God prisvärd sushi i fin atmosfär. Bra service, snabbt. Trevlig personal. Vid gågatannoch parkering, rekommenderas

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack Agneta1964
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (56)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 56 omdömen

Omdömet skrevs 5 januari 2020 från mobil enhet

Köper alltid min sushi här för take away! Alltid gott och trevlig peraonal, rekommenderar även Yakiniku!

Datum för besöket: januari 2020
Tack johannav932
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2019 från mobil enhet

Under kokt sushi ris, små bitar i förhållande till priset, servitrisen missförstod så vi behövde betala för 2 st portioner till för att de redan blivit gjorda, det vegetariska alternativet hade en sushi med morot o en annan med röd paprika, omogen avokado...

Men miso soppan va ju helt okej iaf

Datum för besöket: juli 2019
Tack Rou2
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2019 från mobil enhet

Besökte Minako med min vän för att fira födelsedag.
Fint upplägg av mat, tog tempura maki och min vän tog Bento. Finns alkoholfria drycker för den som inte dricker alkohol, jag tog en ros lemonad och det var rätt unikt. (Smakar väldigt mycket ros!)

God mat, dyrt.

Datum för besöket: juli 2019
1  Tack Ronttey
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 maj 2019

Jag brukar köpa min lunchsushi här när jag är sugen. Helt okej mat och bra pris. Hämta eller ät där funkar båda två.

Datum för besöket: april 2019
Tack randlerse
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Minako tittade också på

Södertälje, Stockholms län
Södertälje, Stockholms län
 
Södertälje, Stockholms län
 

Besökt Minako? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt