Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (22)
Filtrera omdömen
22 resultat
Medlemsbetyg
5
4
4
3
6
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
5
4
4
3
6
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 22 omdömen
Omdömet skrevs 7 mars 2019 från mobil enhet

Ett bra hotell om man vill bo centralt nära tågstation.
Helt okej frukost men mycket bra service.
Frågade om glutenfria alternativ och det hade dom!
Parkering finns så det underlättade mycket för mig.

Mvh

Datum för vistelsen: januari 2019
Restyp: Reste i arbetet
Tack KristyC726
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 mars 2019 från mobil enhet

Familjärt, trevligt, ombonat och framförallt väldigt trevlig service. Många fina föremål på varje våningsplan.

Nära stationen. Fina rum, särskilt badrumet. Snyggt och rent.”

Säger bara att ni som vill ha hotell här i Södertälje så tycker jag ni checkar in här.
10/10

Datum för vistelsen: mars 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack Trattini77
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 mars 2019

Ett fint hotel med jätte bra service, och jätte fräscht och bekväma rum.

Läget är jätte bra, nära till allt, samt tågstationen är jätte nära.
Rekommenderar starkt. Något man måste prova ifall man vill ha ett fräscht och bekvämt hotel i Södertälje, då är hotel kringelstaden bästa alternativet.

Datum för vistelsen: februari 2019
  • Restyp: Reste ensam
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack carro899
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 mars 2019 från mobil enhet

Sjukt bra hotell faktiskt jag var där med min flickvän och vi hade det väldigt lugnt och trevligt. Det var rent och servicen var extraordinär. Ett sådant hotell ser man inte ofta i denna staden (Södertälje)!

Datum för vistelsen: mars 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack JosefRezo123
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 mars 2019 från mobil enhet

Mycket prisvärt och fräscht hotel.
Ligger mitt i centrum knappt 100m till tågstation och bussgata. Restauranger och pub ligger jätte nära.
Min vistelse 25-27/3 visade klart och tydligt att standard har höjts med service/frukost mm.
Stor skillnad efter att ja sist bott där innan årsskiftet!

Mvh Anders

Datum för vistelsen: mars 2019
Restyp: Reste i arbetet
Tack Anders45654
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen