Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: Stängt
Höjdpunkter från omdömen
Kul och lärorikt

Mycket fin utställning inne i tornet på Nyköpingshus. Lärorikt och spännande. Och gratis ... läs mer

Omdömet skrevs 4 augusti 2023
Mikael J
,
Sverige
från mobil enhet
Kulturella upplevelser

Sevärt. Vackert beläget vid Nyköpingsån med mkt kultur och historia sedan 1200-talet. Hela området ... läs mer

Omdömet skrevs 14 oktober 2022
GunnelY
från mobil enhet
Läs alla 168 omdömen
  
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.
Omdömen (168)
Filtrera omdömen
168 resultat
Medlemsbetyg
51
88
26
3
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
51
88
26
3
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 168 omdömen
Omdömet skrevs 9 augusti 2023

Så jädra gott, och vilket superbra bemötande! Personlig service där man även fick höra lite historia om restaurangen. Service i världsklass! Hit kommer vi igen!

Datum för upplevelsen: augusti 2023
Tack E5128MZcarinaj
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 4 augusti 2023 från mobil enhet

Mycket fin utställning inne i tornet på Nyköpingshus. Lärorikt och spännande. Och gratis! Berättelsen om Håtunaleken och Nyköpings gästabud är så spännande. Ett minus: varför säljs det inga böcker om slottet i museichoppen?

Datum för upplevelsen: juli 2023
Tack Mikael J
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 13 juli 2023

Fantastiskt god mat! En riktig pärla i Nyköping. Kan varmt rekommendera croquetten och pavlovan. Fullträffar!

Datum för upplevelsen: juli 2023
Tack Cecilia W
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 14 oktober 2022 från mobil enhet

Sevärt. Vackert beläget vid Nyköpingsån med mkt kultur och historia sedan 1200-talet. Hela området omkr Nyköpingshus mkt vackert och särskilt i höstskrud.

Datum för upplevelsen: oktober 2022
Tack GunnelY
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 20 juli 2022

Lärorikt om Sveriges historia. Spännande att klättra upp i tornet och att titta på fängelsehålan.
Bäst med guide, som var väldigt trevlig.
Bra med regnkläder vid dåligt väder. I alla fall om man vi gå runt på borggården och utanför porten.

Datum för upplevelsen: juli 2022
1  Tack GourmetStockholm
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen