Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Date lunch”
Omdöme om Burgers & Bangers

Burgers & Bangers
Rankad som nr 2 av 214 Restauranger i Norrköping
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 14 oktober 2020 från mobil enhet

+ Riktigt goda pommes
+ Snabb service
+ Fräscha toaletter
+ Goda burgare

- Fick ej ketchup behållare

Datum för besöket: september 2020
1  Tack propercritics
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (367)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 367 omdömen

Omdömet skrevs 8 oktober 2020 från mobil enhet

Vi besökte B&B när vi övernattade i stan. Riktigt goa burgare och fenomenal korv! Prisvärt och bra service!

Datum för besöket: oktober 2020
Tack LordRay
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 september 2020 från mobil enhet

Bra ställe för hamburgare, trevlig miljö med en hyfsad service. Priser i överkant till vad man får. Nu är det provat men tveksamt om det blir någon mer gång, finns betydligt bättre och prisvärda ställen.

Datum för besöket: september 2020
Tack 25rogere
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 september 2020 från mobil enhet

Riktigt bra burgare med spännande smakkombinationer! Mysigt ställe och väldigt trevlig personal.
Gick inte att boka bord om man var färre än sju, vilket kan vara en nackdel.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack 860stefanp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2020 från mobil enhet

Bästa burgarstället jag varit på! Har testat många burgare och uppskattar verkligen en bra burgare. Deras vitlök och persilja pommes rekommenderas starkt! Har varit där gång på gång!

Datum för besöket: augusti 2020
Tack JakobUnn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Burgers & Bangers tittade också på

Norrköping, Östergötlands län
Norrköping, Östergötlands län
 
Norrköping, Östergötlands län
Norrköping, Östergötlands län
 

Besökt Burgers & Bangers? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt