tessli2023

Blandat positivt och negativt

3,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 27 aug. 2023
Övernattade med väninna på en lördag, receptionisten var trevlig och tillmötesgående till våra frågor, men det kändes som att hennes svenskkunskaper var lite knackiga :)

RUMMET
Vi fick ett välstädat och fint bäddat rum (utöver damm på tavelramen upptill) , utrustat med badrock, tofflor, ett par flaskor mineralvatten och ett kylskåp. Det man måste förstå, är att badrock och tofflor endast ingår i Deluxe dubbelrummet, inte i det vanliga. Det vi saknade på rummet var en badrumsmatta (brukar vara standard på andra hotell), servetter och en makeupspegel. Temperaturen var behaglig och mörkläggningsgardinerna gav bra mörker. Sköna sängar, men något tunna kuddar.

RELAX
Var ganska liten och kändes som att den inte setts över på några dagar. Det fanns vatten i en behållare och frukt i en skål. Jacuzzin hade en del grus på botten, det var brunt smuts på kanterna och det låg ölburkar nere på golvet. Troligen ingen regelbunden tillsyn på denna avdelning.

FRUKOST
Det ej fanns handsprit på frukostbuffén vilket de flesta hotell har numer efter pandemin, vilket kändes ofräscht. Detta fick jag be om och det ordnades fram efter en stund. Frukostpersonalen lunkade på och det var flera bord som inte var avdukade, vi fick tillkalla personal och be dom att plocka och torka av vårt bord för att vi skulle kunna sätta oss. Personalen kändes inte direkt engagerade i sitt jobb och det kändes som att vi som betalande gäster störde dem, vilket inte är okej. Det varma på buffén var inte direkt varmt eftersom det kallnade efter en minut på tallriken. Såg inget glutenfritt bröd någonstans, så antingen fanns det ej eller så missade jag det.

Hotellchefen har lite att jobba på i sin organisation, speciellt vad gäller driften i frukosten samt relaxen. Det finns en hel del där att förbättra.
Datum för vistelsen: augusti 2023
1.1 km från First Hotel Central
Spa
Visa fler hotell i Norrköping
Omdömet skrevs 1 augusti 2023

TLDR: Ät på restaurangen, bo någon annanstans!

Jag skulle inte ens klassa det här som ett fungerande hotell. Det ni får är ett sjavigt stylat vandrarhem. Räkna med hål i väggarna lagat med eltejp. Väldigt slitna rum. Noll service och väldigt noschalant och okunnig personal.

Framför allt UNDVIK frukostbuffen. Dels för att den är helt urusel. ALLT gjort på färdigköpt koncentrat, och FRAMFÖRALLT att de varmhåller ALLT i timmar. Det är bara en tidsfråga innan någon blir ordentligt sjuk. Att frikostpersonalen dessutom tillagar berg av osmakligheterna som ingen vill äta gör att det blir MASSIVT SVINN.

Nota bene så har restaurangen ingen skuld i frågan, det är frukostpersonalen som borde få kicken omedelbart. Restaurangen är en av de bästa i Norrköping, men som sagt; bo någon annanstans!

Rumstips: ÄT INTE FRUKOSTEN! Jacuzzin är väldigt liten, och inte av hög klass. Råkar den vara ledig kan det vara trevligt, men annars missar ni inget
Datum för vistelsen: augusti 2023
1  Tack Inspire256758
Omdömet skrevs 31 juli 2023 från mobil enhet

Centralt hotell med trevlig personal och jättegod frukost. Det var även en trevlig bar/restaurang kvällstid. Rummet var bra men lite varmt och man behöver hämta fönstervreden i receptionen/restaurangen. Lätt att hitta parkering på gatan.

Datum för vistelsen: juli 2023
Tack Kata6259
Omdömet skrevs 26 januari 2023 från mobil enhet

Vi fick ett riktigt bra pris för ett dubbelrum med frukost. Rummet var rent och sängarna sköna. En badrumsmatta hade varit bra. Frukosten var mycket bra och riklig. Att bo centralt för under 700 kr och få åtnjuta en bra frukost kändes mycket prisvärt.

Datum för vistelsen: januari 2023
Tack Heffaklump
Omdömet skrevs 5 januari 2023

Vi valde och bokade First Hotel Central igår just för att de har en fin relaxavdelning och pool med utsikt över Norrköping. Kan väl vara trevligt efter middagen tänkte vi. Hotellet har mycket låg beläggning i januari och stänger relaxen redan kl. 18.00 istället för 21.00 som annonseras på hemsidan.

Jag anser att det är vilseledande kommunikation och ber om en mindre ersättning, kanske en ny övernattning som andra hotell brukar göra? Man kanske ska ändra hemsidan och sätta upp skyltar att man stänger tidigare så att folk vet om det.

Bara nej. Hotellägaren står på sig, vi ”kan inte” kompensera er. Ett snabbt besök i relaxen innan utcheckning är vad som erbjuds. Jag blir faktiskt förvånad sån här snipig dumsnålhet mot en betalande gäst, att envist hävda sin rätt i en servicebranch. Nästa gång kanske man lurar en badsugen barnfamilj.

Datum för vistelsen: januari 2023
1  Tack Thomas J
Omdömet skrevs 16 december 2022 från mobil enhet

Plus- personalen alla dagar i veckan! Familjära, serviceminded, lösningsfocuserade. Stora rum. Sköna sängar.
Minus-slarvigt städat, dålig koll, varma rum utan öppningsbara fönster om man inte lånar ett handtag i receptionen, torr luft, saknar det där lilla extra såsom matta på badrumsgolvet, gratis kaffe, lotion, ansiktsservetter, förstoringsspegel, trasigt skohorn som inte bytts ut.

Rumstips: Be att få rum högre upp för att kunna sova med öppet fönster.
Datum för vistelsen: december 2022
Restyp: Reste i arbetet