Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (28)
Filtrera omdömen
28 resultat
Medlemsbetyg
6
9
11
1
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
6
9
11
1
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 28 omdömen
Omdömet skrevs 24 december 2018 från mobil enhet

Väldigt enkelt men fräscht. Vänlig personal som försöker hjälpa till med det mesta. Läget är bra och nära till det mesta i Norrköping.
Enkel frukost i en trevlig miljö. För att vara vandrarhem så är det inte stökigt heller.

Datum för vistelsen: december 2018
Restyp: Reste med vänner
Tack Emir S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2018 från mobil enhet

Pronova, nära och ändå lite "off". Trevlig personal och bra frukost med enorma melonbitar. Slamriga dörrar drar ner betyget.
Västerut - en lång promenad med vatten på ena sidan och vackra hus på andra. Österut - läckra Industrilandskapet och bortom det, skitfula gallerior.

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack mikaell319
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 april 2018 från mobil enhet

Vi bodde tre personer i ett rum, en våningsäng och en enkelsäng. Rummet var ganska litet men funktionellt. Rent och fräscht. Negativt att madrassen i våningsängen var hård.
Dusch och toa delas och det funkade bra, också rent och fräscht.
Sparsam frukost.
Sammantaget ett bra och enkelt boende för en billig peng.

Datum för vistelsen: april 2018
Restyp: Reste i arbetet
Tack annk650
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 april 2018 från mobil enhet

Det enda jag saknade var toa på rummet men man får vad man betalar för. Rent o fräscht.
Frukosten var bra..Inget märkvärdigt. Läget är super. Nära till restauranger o krogar och jättefina promenader.
Rekommenderas

Datum för vistelsen: april 2018
Restyp: Reste med vänner
Tack katrinr192
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2017

Vandrarhemmet när nybyggt/nyrenoverat. Rummet är fräscht samt duschar och toaletter är rena och städade. Frukosten var av normal vandrarhemsstandard men frukostäggen var inte ny kokade utan var grå/svarta mellan vitan och gulan. En petites kanske men inte så aptitligt,

Datum för vistelsen: juli 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Sture N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen