Gäst-2022
Limhamn, Sverige

Toppenfrukost och bekväm säng, dock dåligt wifi

Omdöme om Hotel Centric
4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 31 mars 2024
Ett mindre hotell som delar byggnaden med andra. Centric har toppenfrukost, bekväma sängar och de tv-kanaler som behövs. Det negativa är dåligt wifi som tappar kopplingen på mindre än en minut. Jag behövde använda min egen privata surf under vistelsen, därav 4/5 i betyg.
Datum för vistelsen: mars 2024
Tips för att välja rum: Se till att ha tillgång till eget wifi då hotellets egna har dålig anslutning.
Resetyp: Reste ensam
1.0 km från Hotel Centric
Spa
Visa fler hotell i Norrköping
Omdömet skrevs 29 september 2023

Trångt parkeringsgarage, trots två relativt små bilar brevid varandra. Wi-fi anslutningen var dålig. Ligger centralt och nära till restauranger och övrigt uteliv. Känns mer som ett vandrarhem än hotell.

Datum för vistelsen: september 2023
  • Restyp: Reste i arbetet
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
1  Tack pontusbjork
Omdömet skrevs 17 augusti 2023

Otroligt fräscht hotell och fantastisk personal som får en att känna sig som hemma. Att hotellet ligger mitt i stan och är nära till allt är inte fel det heller. Lär absolut besöka igen när jag ska till Norrköping!

Rumstips: Boka i tid innan det är fullbokat!
Datum för vistelsen: augusti 2023
  • Restyp: Reste med vänner
Tack Anton L
Omdömet skrevs 27 februari 2023

Enkelt hotell i centrala delarna av Norrköping med närhet till centrum, bra promenader och matställen. Det var lätt att hitta parkeringsplats på gatan. Extra bra att det funkade att ha med sig hund. Dubbelrummet var rymligt

Datum för vistelsen: februari 2023
  • Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack jensneren
Omdömet skrevs 17 juli 2022

Jättemysigt hotell centralt i Norrköping nära till massvis med restauranger, butiker och museum. Enkelt, men rent och välskött med stora rum. Frukost som såg liten ut till omfånget, men innehåll allt man kan vilja ha till en frukost. Gott, fräscht och underhölls bra.

Rumstips: Lite svårt att hitta om man tar trapporna upp så ta hissen som går direkt.
Datum för vistelsen: juli 2022
Tack Gnisse
Omdömet skrevs 28 juni 2022 från mobil enhet

Klart godkänt hotell i centrala Norrköping! Man bor nästa mitt i city! Bra rum, parkering finns i garage i källaren! Trevlig o tillmötes gående personal! Ingen AC men fläkt på rummet som gjorde så gott den kunde! Helt okey frukost vid avresa!

Datum för vistelsen: juni 2022
Tack Alf W