Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“"Julbord" ”
Omdöme om Enoteket

Enoteket
Rankad som nr 4 av 205 Restauranger i Norrköping
Certificate of Excellence
Kök: Italienskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Beskrivning: En livlig och fartfylld restaurang i unik interiör. Här serveras klassisk italiensk mat som görs på genuina italienska råvaror. Mer än 30 vinner på glas, halvglas eller smakprov. Klassiska och egna cocktails från baren.
Omdömet skrevs 22 januari 2018 från mobil enhet

Åt en fantastisk oxkind som fullkomligt smälte i munnen.
Efterrätten var dock sämre, chokladganache som då inte var rinnig utan mer chokladkaka
Bra service och trevlig personal

Tack Ewaba67
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cameray, other på Enoteket, svarade på det här omdömetSvarade 1 februari 2018
Google-översättning

Hi Ewa! Thank you for taking the time to review us; I’m delighted to hear that you enjoyed the beef cheeks and the service!
Regarding the ganache, I am very sorry that it was not to your taste. I fully understand your point, as it is definitely not a classic ganache, but our own interpretation. Should you not be happy with anything on your next visit, please make it known to us at the time as we will always be glad to try to offer an alternative.
Once again, thanks for your kind words!
Best regards,
Iain

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (223)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

610 av 223 omdömen

Omdömet skrevs 18 januari 2018

Ett mycket trevligt besök. God mat och framförallt mycket trevlig personal. Härlig atmosfär. Har ni en stund över, besök Enoteket.

Tack 420marcus
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cameray, Guest contact på Enoteket, svarade på det här omdömetSvarade 19 januari 2018
Google-översättning

Thank you Marcus, for taking the time to review us; we are delighted to hear that you enjoyed your visit. Have a great weekend and we hope to see you again soon!
Best regards

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 december 2017 från mobil enhet

Vill vi äta goda pizzor som är gjorda med italiensk kärlek går vi alltid hit har dock inte provat nått annat på menyn

Tack johansson1977sara
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cameray, Guest contact på Enoteket, svarade på det här omdömetSvarade 8 januari 2018
Google-översättning

Thank you Sara, for taking time to review us; very happy to hear you enjoy our pizzas!
Hope to see you again soon.
Best regards

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 december 2017 från mobil enhet

Fantastiskt hak de första gångerna sen känns det som restaurangen hakat upp sig! Knappast spännande efter 10 gången oavsett hur långt i mellan. Menyn påminner alltid om den förra menyn. Pilgrimsmussla med parmesan på hur många sätt?
Inte så goda drinkar! Vinet är surperb! Maten är kanon men relativ tjatig!

Tack CHsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cameray, Guest contact på Enoteket, svarade på det här omdömetSvarade 8 januari 2018
Google-översättning

Hi and Happy New Year!
First let me thank you for taking the time to give us some feedback and write a review.
I am delighted to hear that, in general, you seem to like our place and enjoy our wine program.
Your comments regarding menu variation are much appreciated, and will be taken up during our next meeting.
I am, on the other hand, somewhat distressed to read your opinion of our drinks, not least because that is my department!. I would welcome an opportunity to change your mind on that subject. I am not always on duty, but most evenings you will find me behind the bar; please say hi next time you visit us!
Best regards,
Iain

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 december 2017

Pastan, om vi börjar där, höll hög nivå, god och vällagad. Anti-pasti tallriken var i ärlighetens namn i bästa fall "sådär", kändes lite som "best of" vakuumförpackade godsaker från coop och oliverna var ganska medelmåttiga. Köttet var ok men jag skulle absolut gå på pastan. Personalen var väldigt trevliga!!

    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack David E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cameray, Guest contact på Enoteket, svarade på det här omdömetSvarade 8 januari 2018
Google-översättning

Hi David!
Firstly let me thank you for taking time to write a review.
I am delighted that you enjoyed the pasta, but sorry to hear that the rest did not really live up to expectations. In general, we are very proud of the quality of our produce, and I can assure you that nothing on that plate came to us in a vac-pac or from a local supermarket.
Regarding the olives, we use a number of different ones, including Taggiasca and Sicilian varieties.
Nonetheless, we obviously got something wrong when you visited us, and I just hope that you will give us another try!
Best regards, and thanks again for your feedback!
Iain

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Enoteket tittade också på

Norrköping, Östergötlands län
Norrköping, Östergötlands län
 
Norrköping, Östergötlands län
 
Norrköping, Östergötlands län
Norrköping, Östergötlands län
 

Besökt Enoteket? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt