Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gott och Vänligt”
Omdöme om Enoteket

Enoteket
Rankad som nr 3 av 212 Restauranger i Norrköping
Certificate of Excellence
Kök: Italienskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Beskrivning: En livlig och fartfylld restaurang i unik interiör. Här serveras klassisk italiensk mat som görs på genuina italienska råvaror. Mer än 30 vinner på glas, halvglas eller smakprov. Klassiska och egna cocktails från baren.
Omdömet skrevs 8 april 2017 från mobil enhet

Smakar som i Italien. Gott. Vänlig personal. Snygga fräscha toaletter. Lite slamrig akustik dock men helheten är jättebra. Spännande koncept med vinkort och massor av vinflaskor du hämtar vin ur själv.

Tack AnetteBrunett
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cameray, Guest contact på Enoteket, svarade på det här omdömetSvarade 29 april 2017
Google-översättning

Dear Anette,
Thank you for taking the time to review us. I´m very happy to hear that
you enjoyed your visit, and hope that we will be seeing you again soon.
Best regards,
Iain

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (230)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

3236 av 230 omdömen

Omdömet skrevs 7 april 2017 från mobil enhet

Första gången i Norrköping på 22 år. Testats tredje bästa krogen i stan enligt TA. Kul plats, kul inredning men slätstruken mat och oengagerad personal. Testar en lokal pizzeria nästa gång istället!

Tack Patrik T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cameray, Guest contact på Enoteket, svarade på det här omdömetSvarade 29 april 2017
Google-översättning

Hi Patrik!
Thank you for taking the time to share your feedback. I'm happy to hear that you liked the design, but sorry to hear that we obviously did not live up to your expectations!
Generally we get fairly good reviews regarding both food and staff, so I wish I knew how we messed up this time. Should you decide to test us again, please make yourself known to me and I will do my best to give you the kind of evening you were hoping for.
Best regards,
Iain

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 april 2017 från mobil enhet

Det finns få krogar i Norrköping som håller en allt jämt hög nivå genom hela verksamheten, oavsett du är där och äter lunch eller avnjuter en god middag. Här sparas det inte på varken krut eller kärlek för att du ska få en härlig upplevelse och lämna stället, mätt och glad, längtandes efter nästa besök.

Prima vara!

Tack Lino C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cameray, Guest contact på Enoteket, svarade på det här omdömetSvarade 29 april 2017
Google-översättning

Thank you for the review, Lino; always a pleasure having you here!
Ciao!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 mars 2017 från mobil enhet

Vi blir alltid lika imponerade när vi besöker Enoteket! Fantastisk mat, väl utvalda viner, kunnig och mycket trevlig personal i en spännande miljö. Hit tar man sina gäster när de kommer på besök till Norrköping, även om det känns som att man kommit till Milano eller Neapel!
Varmaste rekommendationer!

Tack Peter L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cameray, Guest contact på Enoteket, svarade på det här omdömetSvarade 8 mars 2017

Tack Peter, och välkommen tillbaka!
Iain

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 februari 2017

Den bästa Italienska maten vi har ätit. Sagolik oxkind med tillbehör. Jätte trevlig presentation av alla goda ingredienser samt historian om restaurangen av Jerney. Allt serverat av Henka i världsklass. Vi kommer tillbaka. Skepps, Peterssons, Schelins och Bergströms.

    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Tiina P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cameray, Guest contact på Enoteket, svarade på det här omdömetSvarade 8 mars 2017
Google-översättning

Tack så mycket Tina; welcome back!
Iain

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Enoteket tittade också på

Norrköping, Östergötlands län
 
Norrköping, Östergötlands län
Norrköping, Östergötlands län
 
Norrköping, Östergötlands län
Norrköping, Östergötlands län
 

Besökt Enoteket? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt