Glatt överraskad över hur fin och luftig lobbyn blivit efter renovering och rummet var rent och prydligt. Sköna sängar och bra läge i Norrköping. Men vi blev besvikna över hur dåligt frukosten var uppstyrd med gällande Corona-restriktioner- förvisso fanns handsprit och engångshandskar, men ingen bordsplacering och även fast vi bokat tidslot så fanns det knappt nånstans att sitta smittsäkert. Det hade behövts bordsplacering och färre som rörde sig i restaurangen för att det skulle kännas säkert. Frukosten i sig var helt ok med klassiskt utbud utan att något stack ut.
Också surt att vi bokat hotellet pga möjligheten till bad men hade så dålig timing att de stängde gym och pool samma dag som vi kom. Det var inte heller något som vi kompenserades för.
Kan tyvärr inte rekommendera restaurangen för middag (särskilt inte om en är vegetarian). Få alternativ, dyrt i förhållande till vad en får och en tveksam service. Kändes mest som att en förväntades äta snabbt och lämna. Barnen var dock nöjda med den mat de fick (pannkakor resp köttbullar).