Ett fyllt hotell med köer och mängder av människor överallt.
Vi möttes av ett dåligt städat rum - smutsiga lakan som personalen ursäktade sig om att dom missat att byta pga fullt hotell? Gammal halvätet godis hittades sen under sängen och blodfläckar på lakan i våningssängen plus smutsfläckar på hela väggen! Så brutalt ofräsch och framförallt i dessa Corona tider? Vart är säkerheten där Scandic?
Middagen var under all kritik! Trött personal som varken såg oss kunder eller bemötte oss väl när vi väl fick en uns uppmärksamhet och Där var det samma visa- klaga högt över situationen och hur underbemannade dom är? Men vi kunder förväntas att betala fullt pris för mat som var totalt smaklös och där utbudet var 2 rätter på ala carte och 1 rätt på buffen? Detta informerade ni heller ej om när vi ringde på torsdagen! Vid en diskussion kring detta blev vi attackerade verbalt utav hovmästaren? En riktig rö*hatt som absolut INTE ska arbeta med människor!!!!!!! Ta bort honom omedelbart Scandic!
All heder till fredrik i repan som försökte rädda hela situationen med både rummen, städ, mat, otrevlig personal och bristande info!
Frukosten var så utom all kritik! Hur kan...Detta besöket var under all kritik! Scandic stängde alla pooler i med dom nya restriktionerna! Det accepteras såklart av oss kunder - men ett utskick kring detta hade varit bra! Med tanke på att ni pumpar ut 4-7 i veckan om annat oviktigt!
Ett fyllt hotell med köer och mängder av människor överallt.
Frukosten var så utom all kritik! Hur kan man proppa!!!!!!!! Matsalen full och låta frukostpersonalen springa benen av sig bland stressade, hungriga och arga gäster? Vart är deras säkra arbetsmiljö??? Och hur kan man servera full frukost med leenden till hotellets alla gäster men endast servera 3 rätter till 1/6 del av hotellet med sura stressade Och trötta miner? Mer
Visa färre